Лоша новина за един участник от „Фермата“

Фронтменът на Д2 Деян Каменов - Дидо определено е каръкът в битките за седмичен шеф в този сезон на предаването „Фермата“. Вече три поредни пъти музикантът става претендент за поста, но лошият късмет му пречи да стигне до победа, пише "Монитор".

След като отпадналият на дуела Митко посочи Дидо за фермер на седмицата, рокаджията влезе в надпревара с емигрантката Росица, която бе изборът на екипа на шоуто. Двамата трябваше да се борят в три битки, но след първите две, които приключиха с категорична победа за нахаканата дама, тя си извоюва заветната титла.

Да ръководи стопанството беше мечта за Роси и тя най-накрая я постигна. Още с първата си реч емигрантката обяви, че с поемането на властта иска да покаже друга страна от себе си - че не е толкова лоша, за каквато я мислят. След което заяви, че като неин предшественик на поста, Роман е изкарал тежка седмица, затова тази ще го остави да си почива.

Роси беше избрана като един от тазседмичните претенденти за фермер на седмицата на принципа на играч с най-много победи от елиминационни дуели, подобно на Симеон. На арената тя победи първо внучката на последния шеф на УБО - Гергана, а след нея и сервитьорката от село Кула Радилена.https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1542699636-thumb-910x0-dido-i-rosi-duel.jpg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?