Лора Крумова слиза от ефир, кой ще води на нейно място?

Водещата слиза от екран от началото на юни. Лора Крумова слиза от екран, но причината е прекрасна. Водещата на неделното издание на "Събуди се" е бременна. Тази неделя Лора ще води предаването, след което излиза по майчинство,  пише 168 часа. Все още не е ясно дали ще има неин заместник или Мира Иванова ще води и събота, и неделя.

Припомняме, че Лора вече има едно дете. След като се завърна от първото си майчинство, тя започна проекта "Комбина" в партньорство с Галя Щърбева. Предаването вървеше неделя следобед. От есента на миналата година обаче на неговото място беше сложена забавна игра, а Лора и останалите хора от екипа на "Комбина" се преместиха в сутрешния съботно-неделен ефир и по-точно в публицистичното предаване "Събуди се".

Водещата не пожела да коментира новината, тъй като по традиция тя избягва въпроси за личния си живот. Според нея телевизията ще излезе с официално съобщение, така че да бъдат избегнати всякакви възможности за спекулации и и фалшиви новини за нея, каквито се нароиха доста от началото на годината.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?