Локо представи Георги Илиев, подписа до Коледа

Локомотив официално представи халфа Георги Илиев като обяви това на клубния сайт. Единият от двамата действащи футболист от шампионския тим на Едуард Ераносян през 2004 г., ще облече отново екипа на железничарите.. Другият от от четата на Ераносян - Мартин Камбуров продължава кариерата си в Берое.

Срокът на договора не се съобщава, но по-рано през юни стана ясно, че той ще се обвърже с "железничарите" само до края на годината. Това време би трябвало да му е достатъчно, за да подобри рекорда по мачове в цялата история на българския елитен футбол. 


В момента Илиев има 442 мача, а рекордът е на Марин Бакалов с 454. До края на годината в Първа лига ще се изиграят 20 двубоя, така че халфът, който на 5 септември ще навърши 38 години, спокойно ще може да го задмине.

Освен, че е шампион с Локомотив, той се е състезавал още за отборите на Светкавица, ЦСКА и Шъдзяджуан. Илиев е истинска легенда на Черно море, където игра последно. От там той си тръгна с края на сезона, когато не беше подновен договорът му. 

В края на миналата кампания той беше един от играчите на варненци, които се провалиха на детектор на лъжата във връзка с мача им с ЦСКА по-рано през май и беше изваден от групата за последния мач за сезона срещу Лудогорец. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?