Локо оставя Муса на Лаута и след юни

Защитникът Муса Мохамед ще остане в Локомотив и през новото първенство. Новината съобщи президентът на клуба Христо Крушарски. Нигериецът в момента се подвизава на Лаута като преотстъпен. Той бе докаран лично от Крушарски през септември и за съвсем кратко време се превърна в един от най-важните играчи на черно-белия тим.
Муса е собственост на Истанбул Башакшекир, а договорът му за наем изтича в края на юни. Нигериецът е в разширения състав на националния си отбор и има вероятност да попадне в състава на суперорлите за Световните финали в Москва. 
В момента Мохамед Муса е на лагер с Локомотив в Анталия. Черно-белите подновиха тренировки след контролата срещу Млаодст Лучани, която загубиха с 0:2 във вторник. Това бе и първо поражение за тима на Бруно Акрапович от началото на подготовката. Въпреки твърдата и на моменти груба игра на сърбите в лагера на пловдивчани няма сериозно контузени и за последната контрола на турска земя босненският специалист ще може да разчита на всички футболисти. В петък Локо ще премери сили с литовския Судува, след което се прибира в България.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?