Локо би Славия от гол пасив на "Лаута"

Локомотив победи Славия с 3:2 в мача на "Лаута" от втори  кръг на Efbet лига. Президентът на черно-белите Христо Крушарски не е на стадиона, тъй като има бизнесангажименти в Германия.

Най-интересното по минути:

3- ГООООЛ ЗА СЛАВИЯ!!! - 0:1 Цветелин Чунчуков вкарва след груба грешка на Езе. Момчил Цветанов загуби топката в полето на софиянци, след което Христо Попадийн пусна извеждащ пас от дълбочина за своя колега Цветелин Чунуков. Нападателят на гостите изведнъж се оказа сам срещу вратаря, тъй като уж охраняващия го Стивън Езе допусна топката да мине левашки между неговите крака. Така българският национал се понесе само срещу Луков и елегантно го преодоля за 0:1!

9 - Носителят на Купата на България се опита да отговори подобаващо, но големите му проблеми идваха от защитата, където нов неточност на Стивън Езе можеше да се превърне в перфектна възможност за Георги Йомов. Юношата на Левски обаче не успя да се възползва.

11- ГОООЛ ЗА ЛОКОМОТИВ!! 1:1 !! ИЛИЕВ - ДУЗПА! "Смърфовете" все пак възстановиха паритета в 11-ата минута. Момчил Цветанов пробва да пласира добро центриране в полето на съперника, но кълбото срещна ръката на амбицирания да го блокира Христо Попадийн. След няколко секунди на консултации със своите помощници, Волен Чинков реши да отсъди дузпа. С отговорната задача се нагърби капитанът Димитър Илиев, който много майсторски вкара по земя в центъра на вратата.

14 - ОЖБОЛТ! Пълният обрат на "Лаута" съвсем скоро можеше да бъде и реалност. В 14-ата минута нападателят Ален Ожболт получи свободно пространство и отправи тежък шут, който обаче беше отразен по подобаващ начин от Стергиакис.

20 - ГОООЛ ЗА ЛОКОМОТИВ!! 2:1!!! ИЛИЕВ!! Нищо не можа да спаси Славия в 21-ата минута, когато гостите отново бяха поразени от Митко Илиев. Голямата работа за този гол свърши Бирсент Карагарен. Крилото направи впечатляващ пробив по фланга, след като финтира Карабельов и Велковски. Последва негово точно подаване за Илиев, който шутира ниско в близкия на Стергиакис ъгъл. Младият гръцки вратар се намеси, но не толкова фундаментално, че да предотврати ново попадение в своята мрежа.

27 - ГОООЛ ЗА ЛОКОМОТИВ!! 3:1!!! АРАЛИЦА!! Възходът на Локомотив продължаваше, а момчетата на Бруно Акрапович бързо стигнаха и до трети гол. Е, той падна не и без любезното съдействие на вражеската защита. Хитро подаване на Момчил Цветанов доведе до огромно неразбирателство между двамата централни защитници на Славия и стражът им Стергиакис. От това се възползва Анте Аралица, който след щастлив рикошет лежерно отбеляза на празна врата.

30 - Анте Аралица беше близо да изравни своя капитан Митко Илиев по голове в днешния мач. В 30-ата минута обаче поредната добра акция на хърватина завърши със силен шут в аут.

37 - Нервни последни минути от срещата. Двата тима си размениха по няколко остри шпагата, като логично това доведе и до първия жълт картон в мача. Получи го Бирсент Карагарен.

40 - ОЖБОЛТ! Малко преди паузата, перфектна атака на "черно-белите" без малко не завърши и с четвърти гол. Нейното начало беше дадено от Ожболт, словенецът пусна за Илиев, който пък с едно насочване продължи за Аралица. Балканецът демонстрира добра техника и отправи прострелен пас, успореден на голлинията. Със стотни от секунда обаче, гореспоменатият вече Ожболт, закъсня да засече.

45 - Полувреме - 3:1!!!

49 - ЦВЕТАНОВ! Втората част продължи в същото русло. Именно отборът на Локомотив беше този, който атакуваше скоростно и с голямо разнообразие. Карагарен отново нямаше проблеми да напредне по крилото, след което намери непокрития Чико Цветанов. Бившият играч на ЦСКА обаче прати своя удар над горната греда.

50 - Жълт картон за Йосип Томашевич, който спря обещаваща атака на Славия.

57 - Димитър Велковски пробва своя късмет с изпълнение на пряк свободен удар, което дори не прехвърли стената.

60 - Жълт картон за Момчил Цветанов удари с ръка Попадийн в лицето при спорна топка.

64 - ПРЕТЕНЦИИ! Домакините от Локомотив поискаха нова дузпа в 63-ата минута, след като голяма част от играчите в "черно-бяло" смятаха, че Димитър Велковски е играл с ръка в собственото си наказателното поле. Броженията им не бяха уважени от главния съдия

68 - Първа смяна в мача. Николай Дюлгеров се появява в игра вместо Владислав Узунов.

70 - Официално предупреждение за Стивън Езе, който бива санкциониран заради поредицата от нарушения извършени от него.

72 - Жълтият цвят на картона видя и Христо Попадийн, който реагира негативно спрямо съдията.

76 - Още една промяна в редиците на Славия. Калоян Кръстевще замени ветерана Дарко Тасевски.

77 - Георги Илиев се появява на терена. Той заменя Ален Ожболт, който се разсърди на Бруно Акраповч за решението му да го извади от игра.

79 - Милен Гамаков нямаше как да противодейства на Карагарен и поради този факт го фаулира. Впоследствие получи и жълт картон.

80 - Картоните не спират. Такъв получава и Янис Карабельов.

84 - Последна смяна за славистите. Младият Филип Кръстев се появява в игра вместо Цветелин Чунчуков.

85 - Бирсент Карагарен завърши свой пробив по крилото с центриране към Георги Илиев. Халфът отправи изстрел с глава, който не намери очертанията на вратата.

65- ГООООЛ ЗА СЛАВИЯ!!! - 3:2!!! Мирослав Кирилов. Макар и мнозина да вярваха, че мачът вече отдавна е решен, гостите от Славия се върнаха в двубоя, четири минути преди неговия край. Радослав Кирилов попадна в епицентъра на събитията, след като отигра ситуация, типично като крило. Националът навлезе в полето на Локомотив, рязко смени посоката и изпрати своя шут в далечния ъгъл на безпомощния Луков.

87 - Жълт картон за Умарбаев.

90 - Дебют за Дейвид Малембана, който влиза на мястото на Умарбаев.

90+2 - Жълт картон за Димитър Велковски.

90+3 Край - 3:2

Локомотив Пловдив - Славия 3:2

0:1 Цветелин Чунчуков 3, 1:1 Димитър Илиев 11, 2:1 Димитър Илиев 20, 3:1 Анте Аралица 27, 3:2 Мирослав Кирилов 86

ЛОКО ПД (3-5-2): Мартин Луков, Стивън Езе, Милош Петрович, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Петър Витанов, Парвиджон Умарбаев, Димитър Илиев, Анте Аралица, Ален Ожболт
Старши треньор: Б. Акрапович

СЛАВИЯ (4-2-3-1): Антониос Стергиакис, Христо Попадийн, Андреа Христов, Милен Гамаков, Димитър Велковски, Янис Карабельов, Георги Йомов, Дарко Тасевски, Владислав Узунов, Радослав Кирилов, Цветелин Чунчуков
Старши треньор: З. Загорчич

СЪДИЯ: Волен Чинков

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Минчо

Минчо

20.07.2019 | 23:44

Бат Венци е подал жалба срещу реферското трио и смята - че молбата му ще бъде уважена - и както по - късно каза - на преиграването - ще ги сандардисаме.

Отговори
0 0
Кънчо

Кънчо

20.07.2019 | 21:44

То не беше подпиране от рефера - то не бе чудо -иначе шматароците на Арапович бяха за мустака

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?