Лиляна Павлова за фалшивата новина: Няма да спирам пенсиитe

Слуховете, че Лиляна Павлова иска да намали или спре пенсиите я провокира да напише гневен пост в профила си във "Фейсбук", с който отрича подобни лъжи, които нарича фалшива новина, а всичко, изписано по неин адрес - манипулация на болен мозък.

,,За пореден път категорично опровергавам фалшивата новина, че искам да намаля или спра пенсиите. Няма грам истина в това и апелирам към българските пенсионери: не вярвайте на тази измишльотина! Разбирам, че сме в предизборна кампания. Разбирам, че моите опоненти са вече максимално изнервени, но гръмкото преповтаряне и доукрасяване на тази безобразна изфабрикувана новина вече минава всякакви граници. Още веднъж ясно подчертавам: никога, никъде, в никое интервю, на никоя среща, в никакъв формалем или неформален разговор не съм казвала подобни неща за българските пенсионери. Всички цитати, които ми се приписват и внушения, които се вменяват, са долна и безскрупулна лъжа", пише кандитатът за евродепутат.

,,Възрастните хора на България, нашите родители са поколението, което вгради живота си в съвременна България. Те направиха всичко по силите си, за да можем ние, техните деца и внуци днес да живеем по-добре. Най-малкото, което им дължим са достойни доходи и спокойни старини, наред с цялата си любов и уважение. Това е, което мисля. Всичко останало, изписано по мой адрес, е манипулация на болен мозък, който е в състояние да си представи, че аз ще кажа всички онези гнусни неща, след което без проблем ще се прибера вкъщи и ще погледна родителите си в очите! Искам да помоля всички почтени и мислещи хора да не споделят тази фалшива новина и да не вярват на нито една дума в нея. А на режисьорите ѝ искам да кажа: имайте малко свян!", допълни в заключение Лиляна Павлова.

 

източник: новини.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Прасчо

Прасчо

17.05.2019 | 19:20

По - добре да намалиш плюскането !

Отговори
3 0

17.05.2019 | 18:28

Да го начукаме на комунистите от ГЕРБ.

Отговори
5 0
даа

даа

17.05.2019 | 17:40

искате от комунистите свян.еми те още с раждането си са оперирани от това чувство.сега искам пак да им го начукат на изборите та да им гледам нещастните физиономи

Отговори
0 4

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?