Подай сигнал

Лиляна Павлова: БСП сами се потапят

България

от Марица вест. 556 прегледа 0

Лиляна Павлова

Вярвам, че в една държава - и лично аз, и като цяло ГЕРБ, всяка политическа система, тя е като човешкото тяло, трябва да има стабилно дясно и стабилно ляво, като десния и левия крак. И на държавата й трябва да е стъпила на здрав ляв крак, какъвто няма, както виждаме от случилото се в днешния ден. Така Лиляна Павлова от ГЕРБ коментира пред Канал 3 днешния 49-ти конгрес на БСП, на който лидерът Нинова оттегли оставката си.

"Много ми е трудно да съм анализатор, психолог на г-жа Нинова - този цирк, пародия, това, което видяхме днес, е изключително странно, бих го нарекла. Това си е вътрешнопартиен проблем на БСП и не мисля, че трябва да им се бъркаме.

Те сами се потапят. Но тъй като в тази държава трябва да имаме нормалност в политическия живот, не може да не ни тревожи, защото касае всички нас, участниците в политическия живот. Този политически водевил там, това, което се случи днес - не е изненадващо, цяла седмица се подгряваше, но и се търсеше как да се излезе от ситуацията: подавам оставка, но оставам, и т. н....", добави Лиляна Павлова.

За раздорите в малката коалиция Обединени патриоти, Лиляна Павлова отбеляза: "Патриотите, в случая ВМРО, получиха много сериозен резултат на евроизборите. Смятам, че вътре в коалицията нямаме причина да я разваляме. Винаги в едно семейство има скандали, има препирни, винаги има разправии. Доброто, което се случва, е много повече от проблемите. Това е моето усещане, те са нашите коалиционни партньори, ние сме готови за диалог".

Коментари


До 16.06. от 20:17 Може да е такава, но не е техноимпекска идиотка със завишено самочувствие, а Б.Б. - Тиква или не, поне не е плужек с генералски пагони

Лилито - сол ташакът на мутрата Тиква.

Тъпи червени,плюете по Павлова ?!?! Тя ли е виновна,че днес (финната) Нинова спретна блестящ цирк и то какъв !!!

Не е дебело Лилито ,тлъсто е .На прасенце прилича.

Не мога да уважавам човек, командван от Борисов, шишорано Лиляно.

Лиляно, млъкни ма, лайно проклето!

Лиляно моме,ти за Бога не се потапяй,че ще прелее и ще стане Вселенския потоп.

е тая патка дебела само я бутат тук и там....както е видно тя никъде не влиза през парадния вход защото е номенклатурчик ---- затова я бутат все между другото или ето така ....толкова си дебела и неприятна че не можеш да минеш през иглени уши айде не давай мнение за БСП че ще останеш без морал съвсем......като те знам каво номенклатурно л..но си !