Лили Иванова си сложи силикон СНИМКИ

Може да звучи странно, но Лили Иванова иска да грабне титлата „Мис Силикон на десетилетието“. Не, не говорим за естрадната певица, а за друга нейна съименничка.

Чернокосата Лили Иванова е родена на 30.04.1986 година. Кариерата й започна с предаването „Риск печели, риск губи“, където е едно от момичетата на късмета. През 2011 година печели титлата "Мис Силикон". Сега тя е претендентка за „Мис Силикон на десетилетието“.

Пред Милен Цветкова тя сподели, че преди години, когато е дошла при него доста дебеличка, е била в бивши, предишни и ъндърграунд среди.

„Такива бяха годините. Бях по-малка, по-глупава и попаднах в такива среди. Тези грешки са ми обица“, призна силиконката, която уточни, че сега се занимава със спортни събития, свързани с таекуондо. Захванала се е с това, „защото е станала сериозна жена на 31 години, а визията не е най-важното нещо. Силиконът и всичко друго идва мода да се махнат тези неща. А акъл и мозък няма как да имплантират“. „Гърди и дупе примерно се правят, ама акъл не се налива никога“, подкрепи я пък водещият с една от любимите си фрази.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?