Лили Иванова печели над 1 милион

Половин година преди двата концерта на Лили Иванова в НДК - на 8 и 9 декември,билетите ударно се разпродават, като отсега и за двете дати залата вече е наполовина пълна, пише Lupa.bg. Прогнозите са, че най-късно до средата на юли билети вече няма да има.

Желаещите да чуят 80-годишната певица трябва да платят между 50 и 180 лева - толкова е цената на най-евтиния и на най-скъпия билет.

Общо за двете дати са пуснати над 9000 билета. Според различни изчисления приходите на мегазвездата на естрадата ще надхвърлят 1 милион лева.

Да разпродава всички билети за предстоящите си участия дълго преди самите събития да се състоят се превръща в традиция за изпълнителката на "Детелини". Броени дни след като изправи на крака жители и туристи в Слънчев бряг, естрадната прима може вече да се отчете и с препълнените си зали в оставащите й концерти част от тазгодишното й национално турне.

Само след няколко дни шанса да се докоснат до гласа на певицата ще имат софиянци. Изпълнителката на „Щурче“ ще даде тон за песен този петък, 21 юни, в една от любимите си локации в столицата - ресторант „Лебед“, Панчарево, на чиято открита сцена тя се връща всяко лято от 2016 г. насам. Следват Варна, където Лили ще се поклони пред почитателите си на 30 юни. Макар да остават цели три месеца до следващия й концерт – този в Пловдив - 17 септември, и за него билетите вече са кът.

За ентусиастите, които все още не са се запасили с билет, единствените възможни опции да чуят любимката си на живо остават двата й спектакъла в НДК в края на годината. По време на турнето си примата ще изпълни последните си хитове „Дали“, „Обичай ме!“ и „Главна роля“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Pitar Pan

Pitar Pan

18.06.2019 | 16:47

И един милиард да печели,тя е на 80 и кусур години!

Отговори
1 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?