Лили Ангелова с интимни разкрития за бъдещето си бебе

Притеснява се от своето тяло, лекарите я гледат като ходещ банкомат

Лиляна Ангелова си остава един от най-емблематичните участници от всички сезони на „Биг Брадър“. Родена е в Пловдив, зодия Рак. Хобитата й са йога, интересни книги, здравословен начин на живот. Себе си описва като уравновесена, разбираща, мила и позитивна.

Гордее се с прекрасното си семейство, доброто възпитание, което има и това, че е обиколила много интересни места по света. Най-голямата й мечта е да се реализира в киното, но на този етап на преден план е появата на така чаканото първо дете. Лили минава през ада, докато забременее. Разочарована е от лекарите, които я гледали като ходещ банкомат.

Само след 2 месеца Лили ще влезе в отбора на майките. Бебето ще бъде нейната зодия Рак. Тя и половинката й, Станислав, очакват бъдещото отроче от много време. Цели 3 години правят неуспешни опити да забременее, като има дори един неуспешен опит за инвитро.

За тяхна голяма радост чудото се случило и тя заченала по естествен път. Оказало се, че има инсулинова резистентност, което се открива с един елементарен тест. Две-три години обикаля най-прехвалените столични клиники и никой не се е сетил да й се направи този тест. Гледали на нея като ходещ банкомат и нищо повече.

След като случайна лекарка я открехнала каква е причината да не може да забременее, Лили се подложила на хранителен режим без въглехидрати и плодова захар. На втория месец тя забременяла. Новината, че ще стават родители Лиляна и Станислав научили заедно, когато направили теста, а след това отишли на преглед.

Бившата брадърка дълго време не показваше любимия си, а причината е, че той беше семеен. Бизнесменът, който е по-възрастен от българската Анджелина Джоли, се разведе и обяви връзката си с брюнетката. Из Пловдив до ден днешен се носи легендата как съпругата на известния ресторантьор причакала и ступала Лиляна на паркинг. Риалити звездата дори подаде жалба в полицията за нападението, след което я оттегли. Предприемачът е от Пловдив и държи няколко италиански и френски ресторанта у нас. Предложи брак на пловдивчанката в края на 2016 г., в тузарски ресторант в Италия, който се намира на брега на езерото Комо.

 Именно богатия й мъж платил скъпите инвитро процедури, които се оказали безрезултатни. Преди години успяла все пак да зачене изкуствено, но бременността се оказала неуспешна и махнали бебето.

Бъдещите родители се лутат между Пловдив и София, но мислят да отгледат детето си в града под тепетата. „Семейството ми е тук, а и градът е много подходящ за отглеждане на бебе“, споделя Лили.

Мисли бебето да носи първата буква на баба й, която се казва Надежда. Отсега се е зарекла, че няма да чака да минат четиридесет дни, за да изведе детето си на разходка. Няма притеснения от това естество. Дори обмисля да прекара част от лятото в Гърция, заедно с бебето.

Има притеснения, обаче, относно фигурата си, тъй като е много суетна жена. Спортува – прави специални упражнения, съобразени със състоянието й. Не се ограничава в храненето, но избягва сладките неща. Не пие алкохол, нито пуши.

За да не скучае, Лили се занимава с линия козметични продукти. Покрай бременността си обаче обмисля да пусне модна линия за бременни. Колекцията е почти готова. „В България има недостиг  на рокли за бъдещи майки. Това, че сме бременни, не означава, че не трябва да се обличаме модерно и удобно през тези 9 месеца. Роклите ще са практични както за през деня, така и за вечер“, категорична е участничката от „Биг Брадър“ 3. /Марица.бг

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?