Летяща чиния каца в "Колодрума"

Болшой Московский цирк води в Пловдив извънземни и мъже в черно

Болшой Московский цирк ще изненада пловдивската публика с високотехнологичния спектакъл „OFU - Приземяването”. Шоуто ще се състои на 24 март в зала "Колодрума". В предишното представление - „UFO“, се разказваше увлекателната история на човека, похитен от извънземни. Сегашното обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно, случайно попаднало на планетата Земя. Зрителите ще видят неочаквани сюжетни обрати, опасни приключения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно” и едно изгубено извънземно.

Освен гигантска летяща чиния на арената ще има огромен лунапарк, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни.

Шоу спектакълът “OFU” обещава невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика и други изненади.

В мащабната продукция участват 100 души - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света -  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?