Летен хит! Секси гащеризон вместо булчинска рокля

Не е нужно да имате фигура на супермодел, за да промените стила си и да изглеждате неотразимо

Гащеризонът е моден хит, с който можете да замените всяка рокля през лятото и есента. Заложете на ефектен модел от лека материя и ще постигнете стилна, прохладна визия и през най-горещите месеци.

 

Огромно предимство на гащеризона пред класическата рокля е, че не ви се налага да координирате тоалета. Трябва само да си набавите удобен модел в подходящия размер. Гащеризонът ви предпазва и от неочаквана промяна в климата - надали ще се чувствате добре с рокля, ако се появи вятър. Гащеризонът измества роклята при много поводи - партита, коктейли, рождени дни, в офиса и дори за сватбения ви ден. Сватбеният гащеризон е запазена територия само за най-смелите булки, готови на щур моден експеримент. Инкрустиран с камъни, перли, пайети, мъниста, гащеризонът може да изглежда не по-малко разкошно от булчинска рокля. Сред елементите, които ще го направят още по-специален, са красив шлейф, наметало или прикачена пола от тюл, създаваща илюзията за рокля. Със сигурност ще имате възможност да облечете белия гащеризон поне още веднъж след церемонията, а и ще ви бъде удобно през цялата вечер.

 

Когато избирате летния си гащеризон, трябва да съобразите модела с тялото си. Не е нужно да имате мерки на супермодел, за да изглеждате страхотно с гащеризон, но някои оптически илюзии може да работят срещу вас. Стилистите съветват по-високите и слаби момичета например да избягват прекалено късите гащеризони. Крачолите трябва да стигат поне до средата на бедрата, за да се балансира визията.

 

V-образното деколте стои особено добре на пищните дами - моделът подчертава бюста, а ако е втален, акцентира и върху ханша. Целта ви отново е да създадете баланс между горната и долна част на фигурата. Овалните деколтета и дебели презрамки също ще приковат погледите върху бюста. Ако имате фигура тип Круша, опитайте да създадете акцент в горната част на тялото с обемно колие. По-добре избягвайте моделите с акцент на ханша, защото оптически разширяват фигурата.

 

Направете си услуга през лятото и потърсете лек гащеризон от дишаща материя като лен или вискоза. Такива платове са много приятни за носене и няма да ви създават дискомфорт в жегата. Супер актуални са свежите, ярки цветове като жълто, червено, тюркоазено, жив корал, неон. Независимо дали отивате на парти край басейна или на официално събитие, ще изглеждате шик със стилен жълт гащеризон. Можете да завършите тоалета както с ниски, така и с високи сандали. Много популярни са широките крачоли, които достигат до земята, а те ви дават пълна свобода в избора на обувка.

 

Късите дантелени модели са идеални за вечерно парти. Стоят много секси и се съчетават както с предизвикателни тънки токчета, така и с чехли и обувки на платформа. За рокерска визия добавете кожено яке, ако ви стане хладно. Женствената дантела винаги е печеливша комбинация с грубо кожено яке - сместването на стилове и контрастът между тях изглежда страхотно.

 

Късият летен гащеризон може да замени и традиционната туника, с която ходите на плаж. През деня най-практични са широките гащеризони с дълги крачоли. Съчетайте ги с удобни сандали на платформа, а за допълнителен акцент потърсете обувки с панделка около глезена. Аксесоари като ефектна шапка, бижу или лента за коса ще допълнят тоалета. За изключително елегантна визия, подходяща за официално събитие, заложете на монохром и токчета. Стилен гащеризон в яркочервено, с отворен гръб и дължина до земята не отстъпва и пред най-ефектната рокля.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?