Ламбо се появи във филм за Пловдив ВИДЕО

Театралната и филмова легенда Стефан Данаилов ще участва в дългоочаквания филм „Завръщане“. Романтичната комедия е посветена на Пловдив и е за ценностната ни система, за запазените традиции и мотив за всички, които искат да се върнат към корените си. Днес бе излъчен трейлърът на лентата, чиято премиера по кината е предвидена за 18 октомври. В нея епизодична роля е поверена на Ламбо.

Историята се се завърта около трима другари, които се прибират под тепетата, за да спасят къщата на свой стар приятел. Тренират и участват в състезания, срещат се с минали любови и преживяват куп приключения. Продуценти на „Завръщане“ са Башар Рахал, Богомил Грозев и Ники Илиев, като последният е и режисьор на филма.

Зад камерата е операторът Кирил Вълчанов, монтажът е дело на Любомир Илиев. Музиката за филма е написана от Иван Тишев. В ролите ще видим Александър Кадиев, Ники Илиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов, Евелин Костова, Диляна Попова, Башар Рахал, Райна Караянева, Клоуи Рахал, Боян Фераджиев, Искра Донова и Стефан Данаилов.

В продължение на месец те снимаха на различни знакови места в Европейската столица на културата. Последните сцени за „Завръщане“ ще бъдат заснети на необикновения плаващ концерт на Орлин Павлов на 28 август от 20 часа на Гребната база.

Това ще бъде първото по рода си събитие на вода в България, което ще разполага със специално изградена за случая сцена от плаващи понтони. На сцената заедно с Орлин Павлов ще се качат някои от любимите български изпълнители – изключителните Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Бобо.

„Този концерт ще е празник на музиката и киното. Ще чуете най- популярните ми песни през годините, песни от албума “Още малко”, както и специално записано парче за лентата, което се надявам да се превърне в хит, а защо не и в новия химн на Пловдив“, споделя Орлин Павлов.

Вижте трейлъра на "Завръщане":

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
шведите

шведите

29.07.2019 | 14:37

Главният въпрос след мероприятието "културна столица на Европа": КОЛКО ДЪЛЖАТ БЕЗДАРНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ МАЛКА ЧАСТ ОТ КОИТО СА В СПИСЪЦИТЕ В ДОПИСКАТА. Целият си съзнателен живот тези безсъвестни и неморални халтураджии са душели за шведска софра, за да си примъкнат стола. Обаче вече НИЕ ДОЙДОХМЕ.

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?