1939

Звездните красавици у нас карат безумно скъпи коли, няма да повярвате колко струват СНИМКА

Едни от най-известните жени и сочени за топ мадами в България карат скъпи коли. Много от тях обаче казват че, са постигнали лукса с много труд всичко и затова имат възможност да се возят в тузарски автомобили за хиляди левове. Други пък използват всяка една възможност да натъртят, че модерните им возила, струващи чували с пари, са подарък от любимият човек до тях и то от истинска любов.

"Марица" събра бръмчалките, които обикалят по пътищата на България, подарени заради силните чувства на гаджетата им. „Спонсорите“ дават мило и драго за тях и явно са на принципа „щастлива жена - весела къща“. А пък прелестните дами се отблагодаряват от сърце и душа по всевъзможни начини – с подкрепа, различни нива нежност, прочувствени слова в социалните мрежи, тук-там с някоя глоба за превишена скорост или жълта публикация.

Една от тях е фолкпевицата Мария. Изпълнителката получи като подарък "Ферари“ от своя съпруг Мирослав. С мощната кола се похвали самата певица, като сподели няколко фотоса и кратки видеа.

Половинката на Петко Димитров - Яна, също кара супер автомобил. Мацката обикаля столицата с чисто нов "Мерцедес". Клюката е, че Петко е подарил колата на Яна, но двамата са от толкова години заедно, че е напълно нормално да бъде така. Николета Лозанова залага на немското качество и кара огромен "Мepцeдес".

 

Половинката на Ники Миxайлов сама шофира по разбитите булеварди, но колата прави сериозно впечатление. Цената не е никак малка и със сигурност с екстрите минава 300 000 лева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Добър

Добър

09.06.2022 | 01:56

"пример" за идните поколения. Жените се продават, а мъжете крадат. Всеки лъже всеки и в крайна сметка за нищо. Знаем къде ще отиде всички. Ама, пусти суета и простотия. Аз спя спокойно, защото съм чиста. Лека нощ и на вас.

Отговори
1 0
Койчо

Койчо

08.06.2022 | 23:41

Това е легална проституция поддържана от безПУТ.ници с много пари но малко акъл.

Отговори
5 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?