49

Звездни обрати: Бащата на Гери-Никол й наложил строга забрана, вижте за какво

Певицата Гери-Никол разказва в подкаст, че отдавна искала да пусне попфолк парче, но баща й не й разрешавал, пише hotarena.net.

„Тази стъпка исках да я направя преди 7 години, но баща ми не ми позволи да пея попфолк. Аз уважавам родителите си и тогава ги послушах.

Сега нещата се промениха, защото вече съм голямо момиче и мога да взимам сама решения“, сподели тя.

Изпълнителката добави, че поддръжката на артистите не е никак малка. „За да стигнеш до върха, изисква много труд, усилия и много кеш“, категорична е тя.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
27 коментара
Виктор П.

Виктор П.

07.03.2023 | 19:38

А Людмил каза че качулките са се появили в луксозните заведения в които беше Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол и са се държали супер нежно, мило и грижовно с Принцесата и са я разпитвали за ММА боеца Симеон Наковски, но нали е Принцесата и всички я харесват и боготворят за нея е приготвено винаги най-лускозното, красиво и стойностно и е най-харесваната мацка в световен мащаб, глезенна и ценена навсякъде където се намира!

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

07.03.2023 | 19:36

А Людмил каза че качулките са се появили в луксозните заведения в които беше Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол и са се държали супер нежно с Принцесата и са я разпитвали за ММА боеца Симеон Наковски, но нали е Принцесата и всички я харесват и боготворят за нея е приготвено винаги най-лускозното,красиво истойностно и е най-харесваната мацка в световен мащаб, глезенна и ценена навсякъде където се намира!

Отговори
1 0
То тя си

То тя си

07.03.2023 | 05:35

Пее чалга само . Поп музиката е точно това чалгия за ма...лоумни.

Отговори
5 0
Виктор П.

Виктор П.

07.03.2023 | 05:05

Вальо каза за ММА боеца Симеон Наковски, че си е взел с него в Белмекен куклата която се падна от зрънчото на Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол. Симо Валката пита защо си завлякъл с теб кукличката, а я си бръкни в сака и виж дали, не си я изгубил някъде, че е ценна хахахахах

Отговори
1 1
Виктор П.

Виктор П.

07.03.2023 | 04:54

Вальо каза че ММА бойците казаха за Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол, "сърцето ти е наше запомни, ти си наща любов завинаги"!

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

07.03.2023 | 04:54

Вальо каза че боса Таки и Ицо Исуса поздравиха Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол с SUGAR DADDY BINGO BOYS

Отговори
0 0
Виктор П.

Виктор П.

07.03.2023 | 04:54

Вальо каза че молдовецът ММА Михай Мита и ММА боеца Симеон Наковски са казали, че са Влюбени в Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол и си я обичкат, много я харесват, естествено че сме влюбени в Принцесата и искаме, да сме и гаджета казаха, е то Принцесата висичките момчета я харесват.

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

07.03.2023 | 04:53

Вальо каза че Бисер Митрев боксьора пак будел съседите му с крясъци вечер в апартамента му, като Малката Рижата искал да бъде гадже с Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол и подивявал от ревност, а съседите му не смеели, да се оплачат в полицията от силните крясъци вечер.

Отговори
1 1
Виктор П.

Виктор П.

07.03.2023 | 04:53

Вальо каза че ММА Михай Мита и ММА боеца Симеон Наковски поздравиха Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол с Double You - Because I'm Loving You

Отговори
1 0
Виктор П.

Виктор П.

07.03.2023 | 04:53

Вальо каза че русия пич изпраща посление до Принцесата заради която Дани Илиев Заряза гери никол "Принцесо ще дойда до Младенчо и ще те нашляпам хаха, защото не дойде при нас хахаха", а приятеля му каза, че иска да даде инстаграма на русия на Принцесата, за да му рагледала снимките, задължително трябвало да му рагледала снимките така каза приятлея му".

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?