49

Звездни любови и раздели: Шеф Манчев на седмото небе, вижте каква златна гривна носи от децата си

„Ти си най-добрият баща!” – златна гривна с този надпис носи шеф Иван Манчев на дясната си ръка от началото на февруари, когато празнува 50-тия си юбилей в столичен ресторант. Бижуто с трогателно послание е подарък от големите му деца Христо и Виктория, които са от Марина, за която топ кулинарят бе женен 18 години. Голяма радост и гордост за шеф Манчев била и изненадата навръх празника му от Елина – дъщерята на настоящата му половинка Ива Бека. Девойката споделила развълнувана, че видяла в шеф Манчев модел, който да следва. 

„Даже не смея и да си го помисля, че имам перфектната връзка. Тя може да е такава, но не искам и да си го помисля, защото... да не се развали нещо”, сподели шеф Манчев преди време в интервю на Мариян Станков-Мон Дьо. И все пак тогава той даде да се разбере, че не би могъл да иска повече от връзката си с настоящата си половинка Ива Бека, която е брокер на недвижими имоти.

Двамата се запознали на ски курорт във Франция. Шеф Манчев бил с децата си, когато любовта към ските се оказала общата му тема с Ива, която срещнал случайно там. Вече в София, двамата продължили да комуникират, запознали и децата си. Христо – големият син на шеф Манчев, и Елина – дъщерята на Ива, се харесали и се загаджили. Тогава Ива все още била във връзка, а пък Иван Манчев - под влияние на раздялата с приятелката си Цветомила, от която е малкият му син Александър. Топ кулинарят започнал да се вижда с Ива, когато разбрал, че се е разделила с приятеля си. Любовта им обаче се случила чак 4 месеца по-късно. Толкова били нужни на звездата от „Черешката на тортата”, за да се отпусне към нея.

„Когато се запознах с нея, бях в ситуация, в която бях изминал доста сериозен път”, признава шеф Манчев. Преди около 6 години той се разделил със съпругата си Марина след 18-годишен брак. Имали страхотни моменти, вървели заедно в бизнеса, подкрепяли се. Първите пукнатини във връзката им се появили, когато той станал доста зает и популярен. Промяната провокирала ревност и у двамата. Така че може би тъкмо загубата на доверие довела до раздялата на кулинаря с майката на двете му пораснали деца Христо и Виктория. Бившите съпрузи запазили добри отношения, както и перфектна комуникация в името на децата си.

След разлъката, в живота на шеф Манчев се появи Цветомила, която през лятото на 2019 г. го дари със син, когото кръстиха Александър. Малко по-късно съвсем неочаквано той се раздели с Цветомила. С времето двамата просто осъзнали, че са доста различни. Иван Манчев е изключителен екстроверт, пътува много, все има доста хора около него, докато тя е по-затворен човек, обичала повече да си е вкъщи. В един момент разбрали, че имат различно усещане за живота и преценили, че не са един за друг, признава шеф Манчев.

Подобен път и израстване имала и Ива, когато срещнала шеф Иван Манчев. Двамата отделили доста време да се опознаят. Тъкмо с желанието си да научи повече за нея и да я разбере, звездата от „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята” спечелил сърцето й. Той търсел душевността й, искал да разбере визията й за живота, как се чувства по една или друга тема. Така шеф Манчев се убедил, че и тя вижда живота като него. Балансирана е и също мисли за другия, важно й е той да се чувства добре. Така че любовта им не била импулсивна, а осъзната и осмислена. Сред тайните на отношенията им е добрата комуникация. Изговаряли всичко и винаги намирали време да са заедно. Разделяли се само, когато работели. Но и тогава не прекъсвали връзка – чували се по телефона, пишели си, пращали си снимки, песни и стикери. Всяка вечер пък задължително вечеряли заедно.

Шеф Манчев и Ива споделят и една визия за това какво трябва да е отношението им към децата. И за двамата е важно какъв модел са за наследници си, както и това, че при раздяла е добре да обяснят на децата причините - не да се слагат етикети, а да кажеш, че не си се чувствал добре. Тъкмо заради сходните си разбирания, кулинарят и любимата му се радват на прекрасни отношения с децата си. Порасналите син и дъщеря на шеф Манчев ценели мнението на Ива и се интересували от него по един или друг въпрос. Нейната дъщеря пък виждала шеф Манчев като стабилна мъжка фигура в живота си. Кулинарят държал да прекарват време всички заедно. Задължително отбелязвали всичките си празници подобаващо и си устройвали семейни пътувания, пише HotArena.net.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”