71

Звездна свалка: Филип Буков заби гримьорка, разкрасявала Златка Райкова

Актьорът Филип Буков заби гримьорка, видя HotArena. Двамата се показаха по време на раздаването на годишните награди за лайфстайл и шоубизнес.

 
Д-р Хаджихристев от хитовия сериал на NOVA “Откраднат живот“ пристигна сам, но малко по-късно към масата му се присъедини симпатична брюнетка. Тя седна на стола до него и двамата започнаха да разговарят и да се смеят разпалено. Буков бе обявен за актьор на годината, а при качването си на сцената той шеговито каза: „Седя на масата с една много симпатична дама, оказа се, че сме от един град, но не я познавам“, след което взе отличието си и седна на мястото си. Двойката остана до края на събитието и видимо се забавляваше.

 
Малко след това актьорът качи своя снимка от дома си, а под нея написа: „Жената ме прибра от веселието, затова сега ще си доям сладоледа и ще си лягам да спя“. На снимката до звездата се вижда силуетът на брюнетката, но лицето й е закрито от кутия със сладолед. Последваха десетки въпроси на фенове на актьора, между които от колко време са заедно, защо я крие и т.н., но той намери начин под формата на шега да ги заобиколи. От свой източник “Телеграф” научи, че дамата до Филип Буков се казва Моника Монова и е една от актуалните гримьорки у нас. Красавицата рисува върху лицата на попфолк певици и плеймейтки, между които Златка Райкова, Палома и Нора Недкова. 
 

 

  

 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?