46
Следвайте ни

Звездите, за които Коледа е най-неприятното време от годината

viber icon
 
За някои коледните празници са чакано с месеци събитие, а за други – изключително неприятно време от годината, пише dariknews.bg. Ето и кои са звездите, които мразят Коледа.

Колин Фърт

 
Фърт признава, че истински ненавижда Коледа. По това време от годината, актьорът внимава да не си включва радиото, защото всички коледни песни го карат да се чувства като Скрудж.

Хю Грант

Актьорът от „Наистина любов“ споделя, че толкова мрази Коледа, че последните няколко години двамата с баща му я прекарват в някоя мюсюлманска държава, за да не се налага да празнуват.

Лейди Гага

По време на един от концертите си, изпълнителката признава, че се чувства самотна и нещастна на Коледа и затова мрази този празник.

Майли Сайръс

Изпълнителката споделя, че Коледа винаги я прави много тъжна. Единственото, което вижда по празниците е алчност. За нея Коледа е време, в което даваш любов не само на семейството си, но и на останалите хора.

Ози Озборн

Ози мрази Коледа, защото смята, че всички хора се превръщат в консуматори, а разхищението на хартия за опаковане е напълно неразбираемо за него.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Аз не съм

Аз не съм

23.12.2021 | 07:17

звезда, но също не обичам не само Коледа, но и всички празници. Излишна суетня, стрес, пазаруване, преяждане, преписване, караници между роднини... Понякога даже се стига до болница. Тъпотия. Празника е в душата, по всяко време. Който го може, може.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?