1553

Звездите й помагат! Вижте как Лили реди концертите си

Всяка звезда има своите суеверия. Лили Иванова не прави изключения. Примата реди концертите си след съвети с астролози, издават нейни върли почитатели.

От години примата на родните звезди се съветва с няколко, като особено близки са й двама, пише в. "Телеграф". Лили не се смята за особено вярваща в силата на небесните тела, но за всеки случай иска и да е добре с тяхното влияние. Тя от години се съветва с Тодор Филков, който освен композитор на велики хитове като „Невероятно“ и „Искам те“ я направлява и за основните изисквания от планетите. Имаше време, когато Лили му се обаждала всеки ден и едва ли не предприемала и стъпка, без той да й каже накъде да тръгне, спрямо космическите ветрове и панаири. Поне така твърдяха близки хора до примата на примите.

След това, ако се вярва на въпросните слухове, то Лили предпочитала да се консултира с бивша фармацевтка, която била изключително веща в занаята на звездите. Концертите от новото си турне Иванова била съобразила изцяло с нейните тълкувания.

Така Лили първо тръгва в сегашното си турне от Брюксел на 6 март. А следващата част на турнето й ще бъде из родината и засега тя започва от 16 май в Благоевград. Лили гледала да избяга от всякакви затъмнения, преди всичко и по-малко от ретроградните прояви на Меркурий.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Дявол

Дявол

21.02.2024 | 16:26

Аз гледам на банкноти и злато .ще и помогна кога да си прави концертите ако иска .

Отговори
1 0
Задължително

Задължително

21.02.2024 | 15:49

Пада голям смях с тази.

Отговори
1 0
Сега пък

Сега пък

21.02.2024 | 15:49

Звездите и планетите гледа как са подредени за концертите . Утре ще гледа на боб или на кафе и карти.

Отговори
1 0
Българин

Българин

21.02.2024 | 12:42

Няма ли тази маймуна Л.Иванова най-вече да си седне на задника и да не се показва на концерти. От нея вече нищо не става. Само за музея на социалистическото минало и е мястото. Как един път за винаги не се задави. Но има време

Отговори
2 1

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?