2374
Следвайте ни

Звездите ще помагат на Девите, но неприятности дебнат 2 други зодии

viber icon

ОВЕН

Началото на деня е благоприятно. Бързо ще се справите с нещата, които са се натрупали през седмицата и за които не ви е стигнало времето. Възможно е да има неочаквани оферти, от които ще останете доволни. Искате ли да се заемете с нещо ново? Звездите нямат нищо против. 

ТЕЛЕЦ

Не бива да бързате. Ако денят ви е спокоен и премерен, може да избегнете суматохата. Не взимайте важни решения без да обмислите всичко предварително. Много от вас, днес ще се възползват от това, което са научили преди. Не планирайте много дейности, освен ако не искате да сте напълно изтощени в края на деня. 

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще ви носи нови идеи, толкова вълнуващи, че ще имате желание да започнете реализацията им веднага. Често забелязвате възможности, които другите пропускат и се опитвате да се възползвате от тях максимално. Предстоят ви важни разговори. 

РАК

Денят няма да мине без дребни трудности и досадни недоразумения. Може да се определи като успешен, ако запазите спокойствие. Ще успеете да приключите дела, започнати в началото на седмицата. Някои от вас ще трябва да се върнат към въпроси, които са смятали, за разрешени. 

ЛЪВ

Ще свършите чудесна работа, ако не се разсейвате и не си губите времето. Добре обмислените действия могат да постигнат желания резултат, но стъпките, предприети под влияние на емоциите, могат да донесат неприятности. Финансови или имуществени решения не е желателно да вземате сами.

ДЕВА

Денят може да не започне добре, Но влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличава. Много от нещата ще ви се получават, а и звездите ще подкрепят вашите начинания. Лесно ще намерите помощници. Във всеки случай положителни емоции няма да липсват. Не са изключени и приятни изненади.  

ВЕЗНИ

Хубав ден. Не всички представители на знака ще успят бързо да определят цели и приоритети, така че някои ще загубят време за дреболии. Но това няма да има значение -  ще имате време за всичко, което сте планирали. Ще имате възможност да общувате с човек, който ще ви даде добър съвет.

СКОРПИОН

Малко вероятно е денят да бъде лесен и напълно безоблачен. Ще възникнат някои трудности и те често ще се появяват точно когато най-малко очаквате. Каквото и да се случи, вие ще запазите доброто си настроение. Имате всички основания за оптимизъм – късметът е на ваша страна. 

СТРЕЛЕЦ

Ден на добрите идеи. Те ще се появяват навреме и ще ви помогнат за бързо решаване на стари проблеми и избягване на нови. Малко вероятно е някой да успее да ви обърка или подведе. Очаквайте добри новини и интересни предложения. Ще бъде лесно да възстановите стари бизнес връзки. 

КОЗИРОГ

Страхотен ден за общуване. Лесно намирате подход към хората. Това ще ви позволи лесно да се справите с възникналите трудности. Ще имате възможност да разговаряте с човек, който е привлекателен и интересен за вас. Денят е подходящ за семейни събирания, домашни партита. Трябва да внимавате с парите. 

ВОДОЛЕЙ

Ден, в който ще постигнете успех в много трудни ситуации и ще разрешите проблеми, които преди са ви обърквали. Ще забелязвате неща, на които не сте обръщали внимание преди и ще правите правилните изводи от наблюденията си. Ще имате възможност да се срещнете със стари познати.

РИБИ

Това определено не е ден в който трябва да бързате, да взимате решения в движение и да се опитате бързо да се справите с някои трудни задачи. Добре е, ако има човек, с когото можете да се консултирате. Следвайте интуицията си. Очаквайте парични постъпления, но не бързайте да харчите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?