1553

Звездите са с Лъвовете, пари заливат Раците

Късмет с нашия хороскоп!

 

ОВЕН

Обърнете внимание на идеите, които ще имате днес. Те ще се окажат много добри и ще имат дълготрайни последици, но няма да бъдат оценени веднага от останалите и едва ли някой ще ви предложи помощ за реализирането им. Не се отказвайте. На  този етап ще се справите и сами.

ТЕЛЕЦ

Денят е подходящ да се заемете с нови неща. Може да се окажат не толкова лесни, но ще се справите добре. Това ще ви помогне да придобиете ценен опит, да научите нещо, което ви бъде полезно скоро и да създадете полезни контакти. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

БЛИЗНАЦИ

Фокусирайте се върху това, което ви прави щастливи и ви вдъхновява. Денят е идеален за нестандарни неща и реализиране на смелите идеи, които са се появили наскоро. Там, където са необходими изобретателност и въображение, просто няма да сте равни. Вероятно е началото на романтична или приятелска връзка.

РАК

Днес е по-добре да не отлагате важните неща. Първата половина на деня ще е много по-добра за тях. Сутринта бързо ще се справите с трудни проблеми и ще намерите общ език с различни хора. Ще имате възможност да коригирате някои стари грешки и не бива да я пропускате.

ЛЪВ

Време е да осъществите това, което отдавна сте планирали. Действайте решително и не се съмнявайте в успеха. Днес звездите ще бъдат на ваша страна и всичко ще се получи. Вероятни са парични постъпления от неочаквани източници или подаръци, на които много ще се зарадвате.

ДЕВА

Няма да е лесно да запазите спокойствие днес. Ще се ядосвате за дреболии, ще се обиждате от невинни забележки или ще се тревожите за неща, на които в друг момент не бихте обърнали внимание. Общуването с близки ще ви помогне да се отпуснете и да върнете доброто настроение.

ВЕЗНИ

Опитайте се да не преуморявате днес. Това определено не е най-благоприятният ден за тежка работа или изтощителен спорт. Но релаксиращата почивка в приятна компания ще ви се отрази добре, както и смяната на обстановката. Ако приятели ви поканят някъде, не отказвайте.

СКОРПИОН

Днес ще бъде полезно да помислите върху събития от близкото минало, които не са се развили според очакванията ви. Ще разберете за какво сте били прави и къде сте допуснали грешки, и ще успеете да намерите начин да коригирате грешките си. Денят ще е добър и за възстановяване на стари връзки или за помирение с онези, с които сте били в кавга.

СТРЕЛЕЦ

Чудесен ден за важни срещи и обсъждане на сериозни въпроси. Бързо ще намерите общ език с различните хора и ще се договорите дори с тези, които имат съвсем различен поглед върху нещата. Новите познати веднага ще ви харесат и нищо чудно, че ще искат да бъдат приятели с вас.

КОЗИРОГ

Началото на деня едва ли ще мине без недоразумения и по това време ще сте по-притеснени от обикновено. Скоро обаче влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и ще стане съвсем ясно, че нещата вървят към по-добро. Така че, не се тревожете за дреболии и не бързайте да поемате трудни ангажименти. 

ВОДОЛЕЙ

Днес ще се захванете решително с нещата и затова бързо ще постигнете успех. По пътя може да възникнат някои препятствия, но вие ще намерите начин да ги преодолеете. Вашата находчивост ще впечатли околните. Хора, които са се съмнявали във възможностите ви, ще променят мнението си. 

РИБИ

Денят ще бъде наситен със събития и трудно ще мине без изненади. Но дори и нещата да не вървят по план, вие ще трябва да останете спокойни и да не се поддавате на емоциите. Това ще ви помогне да вземете правилните решения. Възможни са напрегнати моменти в общуването с околните и малки разногласия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?