Следвайте ни

Звездите посочиха кой са най-опасните дни през ЮЛИ

viber icon

Движението на планетите определя няколко дни през юли, които ще бъдат особено неблагоприятни. Ето кои са те:

4 юли 

Противопоставянето на Марс и Сатурн внася хаос в живота. Самоуверените хора започват да имат комплекси, докато тези, които са несигурни, просто ще се изгубят в собствената си несигурност. Този аспект определя 4 юли като изключително неблагоприятен ден.

11 юли 

Следващата дата е 11 юли - преходът на Меркурий в знака Рак. Това се обяснява не само с "неразбирателството" на тази планета с представителя на водния елемент, но и с различни ценностни ориентации. На този ден хората ще бъдат объркани и това ще внесе смут в живота им.

13 юли 

В деня на 13 юли Венера и Марс се изравняват. Тези две планети обаче ще се окажат в пълен дисонанс. Възможна е рязка промяна на приоритетите. Следователно е добре да се следва строго очертан план.

24 юли 

Проблемен ще бъде и 24 юли, когато е Пълнолуние във Водолей. Това е ден на финансов хаос. Астролозите съветват да се въздържате от пазаруване през този период. Възможни са и семейни кавги, пише  fakti.bg.

29 юли 

На 29 юли Марс преминава в знака на Дева. На този ден хората губят мотивация и стават летаргични в творчески аспект. Възможно е да се сблъскате с неизпълнени обещания. Пазете се от егоистични и алчни хора.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?