Следвайте ни

Звездите помагат на куп зодии, но една го закъсва с парите

viber icon

Добро утро, денят не може без две неща - хубаво кафе или чай. И хороскопа на "Марица". Приятно четене!

 

ОВЕН

Подходящо време е за делови преговори и за самостоятелни действия. Имате възможност да реализирате най-смелите си планове и да осъществите проекти, които сте замислили отдавна. Ще ви помагат стари и нови познати. Смяната на обстановката ще ви помогне да се отърсите от напрежението.

 

ТЕЛЕЦ

Подходящ ден да се заемете с нещо ново. Бързо ще се ориентирате, а хората около вас ще ви помагат с удоволствие. Някои от вас ще получат делови предложения, за които тайно са мечтали. Вечерта обещава романтични изненади, подходяща е за среща с любимия човек.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес звездите са на ваша страна, усещате подкрепата им във всяка ситуация. Може да завършите някои изостанали задачи. Всичко това ще изисква настойчивост – не винаги ще може бързо да постигнете успех, но е важно да не отстъпвате пред препятствията. Очаквайте малко пари, но ще са дошли съвсем навреме.

 

РАК

Лек ден, в много от начинанията ще имате късмет. Полезно ще е, ако проявите инициатива в работата. Харесва се това, че вие подхождате творчески и не е изключено да ви получите интересно предложение. Работата може да отнеме повече време от обичайното. Очаквайте новини. 

 

ЛЪВ

Днес сте бодри, пълни с енергия. Колкото и много да са задачите, леко се справяте с тях. Ще се появи възможност да помогнете на човек, оказал се в сложна ситуация. Ще се справите и с някои домашни проблеми - ще успеете решите въпроси, които отдавна безпокоят близките ви.

 

ДЕВА

Ден за делови срещи и обсъждане на всякакви въпроси, свързани с работата. Знанията ви и професионалните ви навици няма да останат незабелязани. Не е изключено скоро да получите привлекателно предложение. В личните ви отношения също цари хармония.

 

ВЕЗНИ

Сутринта е благоприятна и ползотворна, подходяща за сложни и важни дела. Справяте се по-бързо, отколкото сте очаквали. Познати ви помогнат, при това съвсем безкористно. С времето позитивното намалява, възникват недоразумения и някои хора могат да ви подведат при съвместната дейност.

 

СКОРПИОН

Ще имате много отлични идеи. Гледате на нещата по различен начин и забелязвате неща, които околните са пропуснали. Започнете веднага реализацията на замисленото, нямате време за губене. Финансовата картина също е благоприятна. Може да правите по-големи покупки.

 

СТРЕЛЕЦ

Първата половина не е лишена от трудности и от напрегнати моменти. Не са изключени и непланирани разходи, често напразни, за съжаление. Съхранете самообладание и се ръководете от здравия разум. Скоро ситуацията ще се промени към по-добро и ще се наложи да проявите инициативност.

 

КОЗИРОГ

Началото на деня е успешно. Не отлагайте важни неща, особено ако са ви интересни. Колкото по-рано се заемете със задачите, толкова по-добре ще се справите. В личните си отношения ще получите доста удоволствие от общуването с близките. Може да посрещнете гости и да направите домашен празник.

 

ВОДОЛЕЙ

Спокоен ден, подходящ за работа с документация или занятия, изискващи точност и внимание към детайлите. Старайте се да не пропускате нищо. Не винаги ще подхождате творчески. Ако не ви стигат собствените идеи, ползвате чуждите. Релаксирайте с разходка или любими занимания.

 

РИБИ

Началото на деня е успешно – може да работите и самостоятелно, и с колегите в съвместни проекти. С много неща се справяте добре и ще покажете на какво сте способни. Хора, които преди не са ви оценявали достатъчно, ще променят своето мнение. Покана за среща ще ви зарадва.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?