Следвайте ни

Звезден ден за Девите, Близнаците да внимават

viber icon

ОВЕН

Ще направите много полезни неща не само за себе си, но и за близките си. Ще постъпвате тактично и деликатно. Няма опасност с действията си да обидите или огорчите някого. Днес не рискувайте с парите, планираните покупки ще са сполучливи, но се въздържайте от спонтанни придобивки. 

ТЕЛЕЦ

Време е да покажете на близките си, че сте способни на неща, които те въобще не са очаквали от вас. Мнозина ще бъдат удивени и така ще се сдобиете с необходимата ви подкрепа. Не бързайте с покупките. Не е желателно да търсите кредит или да купувате нещо на разсрочено плащане.

БЛИЗНАЦИ

Днес не бързайте с вземането на решения. Даже ако всичко ви се струва очевидно и ясно, продължете да проучвате ситуацията. Така ще забележите детайли, на които по-рано не сте обръщали достатъчно внимание. А скоро ще разберете, че те ще изиграят важна роля в бъдещето.

РАК

Днес ще се справяте отлично с решаването на сложни задачи. Имате шанс да регулирате делови разногласия и да започнете сътрудничество с нови партньори при изгодни за вас условия. Идеите ви ще се харесат на доста хора, така че ще можете да избирате новите си сътрудници.

ЛЪВ

Подходящ ден да решите въпроси засягащи кариера ви. Не е нужно да бързате и веднага да осъществите всичко замислено. Умението да чакате ще ви бъде от полза. Този ден е подходящ да проявите инициатива в отношенията си с близък човек. Предстоят ви приятни изненади в семейството.

ДЕВА

Отлично ще се разбирате с околните. Това ще ви помогне да решите доста проблеми  и да се успокоите. Запознанства ще се окажат полезни. Ще направите впечатление на влиятелни хора, които ще ви помогнат да реализирате и най-смелите си идеи. Неочакван доход ще ви зарадва.

ВЕЗНИ

Не бъдете припряни. Ще имате успех, ако преследвате целта си методично. Ще ви помогне и разбирателството с колегите. Не се доверявайте на хора, които лесно дават обещания. Приятно ще ви зарадват стари познати. Някои от вас могат да получат неочаквани подаръци.

СКОРПИОН

Възможни са недоразумения и трудности и ще трябва доста да се постараете, за да се справите с тях. Ще се наложи да отстоявате своята позиция, да водите трудни спорове и да се занимавате с неща, които не са по вкуса ви. Важно е да не се оплаквате и да съхраните оптимизма си.

СТРЕЛЕЦ

Спокоен ден - няма за какво да се вълнувате. Нищо не ще ви попречи да реализирате плановете си. Работата може и да е вповече, но всичко ще ви е ясно, лесно и няма да ви затрудни. Най-важните въпроси трябва да решите сами. Доверете се на интуицията, тя ще ви подскаже как.

КОЗИРОГ

Днес е време да завършите започнати по-рано проекти и да уточните плановете си за бъдещето. Бъдете внимателни в деловите контакти. Може да намерите хора, които ще станат ваши надеждни партньори, но не се доверявайте на тези, които дават големи обещания.

ВОДОЛЕЙ

Приятен ден за общуване. Ще бъдете внимателни към околните и ще се грижите за комфорта им. Няма да игнорирате чуждите желания и ще намирате правилния компромис, ако възникнат разногласия. Май е настъпил подходящия момент, за да проявите инициатива в личните си отношения.

РИБИ

Захващайте се за работа още от ранна утрин – така ще можете да направите много полезно не само за себе си, но и за околните. Вероятни са неочаквани, но доста примамливи предложения. Отлично ще се разбирате с хората. Лесно ще намирате общ език даже с хора, които виждате за пръв път.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?