3906

Звезда е но, секси ли е колкото Брад Пит? Анджелина Джоли шокира с новата си любов СНИМКИ

И то е звезда но, секси ли е колкото Брад Пит? Анджелина Джоли шокира с новата си любов 

 

Анджелина Джоли показа новия мъж до себе си и изненада целия свят. Тя се среща с немския актьор Аугуст Дил, който играе Воланд във филма „Майстора и Маргарита “, съобщава Bild . Актьорите бяха забелязани заедно на среща в Берлин, където холивудската красавица отлетя инкогнито.

 

48-годишната Джоли и Дил, който е на същата възраст, посетили индийския ресторант Mr. Chai Wala в квартал Шарлотенбург в Берлин, а след това отишли ​​на разходка из града, казва източникът на Bild.

Джоли не обяви пристигането си в Германия и не участва в светски събития, което допълнително разпали слуховете за романтиката на актьорите.

Анджелина Джоли и Август Дил се познават от много години. За първи път се срещат на снимачната площадка на филма на Куентин Тарантино „Гадни копилета” през 2008 г., когато актрисата отива да посети любимия си по това време Брад Пит.

 

През 2010 г. те работят заедно върху филма "Солт", където играят влюбена двойка и се целуват пред камерата. Още тогава колеги на Анджелина се шегуват на снимачната площадка, че Август може да открадне жената на Брад Пит. Оттогава звездите поддържат връзка.

Преди няколко години Анджелина се раздели с Брад Пит (съдебното производство с когото все още продължава ) и оттогава нищо не се знае за нейните романи. Аугуст Дил също е свободен - той се разведе със съпругата си Юлия Малик през 2016 г. Наскоро стана известно, че на фона на успеха на филма „Майстора и Маргарита“, немският актьор получи ролята на Дмитрий Шостакович в новия филм на Ян Комаса.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?