Следвайте ни

Зуека с потресаващ гаф в ефир, вижте как постъпи с него Рачков

viber icon

Водещият на забавното шоу „Маскираният певец” по Нова телевизия Васил Василев-Зуека е едва на 54 години, но вече има зъбни протези.

Ченето комикът носел не по естетични, а по здравословни причини. В едно от изданията на предаването неговата сценична половинка Димитър Рачков си позволи да се пошегува с изкуствените зъби на Зуека.

 Василев направи лапсус и трудно произнесе няколко думи, а Митко се опита да го измъкне от ситуацията, шегувайки се, че проблемът с изговарянето е заради ченето му. Вместо да го спаси от нелепия момент, Рачков направи гафа на Зуека още по-конфузен и комикът се нацупи от подигравката на своя колега.

Звездата от Сливен трака с блестящо бели, но изкуствени зъби от 3-4 години. Именно с тях бил свързан най-големият резил в живота му. Днес с чувство за хумор Зуека разказвал пред приятели за нелепа случка, която се разиграла навръх Нова година. Двамата с Рачков имали участие в новогодишно шоу. Точно преди да излязат пред развеселената и пийната публика, зъбите на Василев се разлепили, пише "Уикенд".

„В 9 без 5 предложих на Рачков да изпушим по една цигара. Аз съм с протеза много отдавна. В момента, в който лапнах цигарата и смукнах, протезата се отлепи. Кошмар! А не можех да я сложа обратно, защото не беше с щипки, а залепена”, разказва комикът. Зуека изпаднал в паника, а Митко решил да го спаси като му предложил дъвка, с която да залепи ченето. „Аз му викам: „Край! Довиждане! Излизай само ти на сцената. Ще върна парите и няма проблем”. Това беше най-кошмарното ми участие в цялата ми 30-годишна кариера”, признава днес шоумена.

В крайна сметка Рачков успял да го убеди, че хората на новогодишното парти са толкова развеселени и пийнали, че никой няма да забележи, че фъфли. Така Зуека изкарал без проблем участието си. След него двамата с Рачков имали още един ангажимент в друг ресторант и изкарали и него, без никой да разбере за проблема на Васко. След този случай, Зуека винаги носел със себе си лепило за протези.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай