71
Следвайте ни

Зуека проговори! Изненадващо разкри подробности за новия си живот

viber icon

Не мога да разбера как не им писва на хората да ме коментират. Живейте си живота. Това заяви в ефира на bTV артистът Васил Василев -  Зуека, който реши да се премести извън България.


"Затова съм на тоя свят аз - да си живея живота, да си правя удоволствие, да правя това, което обичам и мога. Не съм беглец, бе хора. Живеем в ЕС всички, просто си взех къща на друго място. Това е всичко", каза той. 

"Децата са супер, още спят. Имаме разлика във времето, това са нормални неща. Снощи имаше празници тук и джангъри по улиците", заяви още Зуека. 

"Стефан започна училище на новото място и всичко върви добре", разказа Василев. 

Той не пожела да разкрие къде точно се намира. "Тези, които трябва да знаят, знаят", добави шоуменът. 

Зуека призна, че повече от 4 години е обмислял това решение. "Все пак се случи малко по-рано от предвиденото", заяви артистът. 

"Ние не сме сложили хикс на страната. Нещата в България не са се променили много за 31 години. Това е една от причините. Дъщеря ми вече си хвана горе-долу хляба в ръцете. Малкият е твърде малък и искам за него да има друго бъдеще", каза той. 

Васил Василев призна, че мечтае детето му да има спокойно бъдеще: "Не искаме да мислим как ще се променя законът всеки ден с едно разписано листче хартия. Конкретният повод да решим това сега е икономическата ситуация в Европа. Мислехме това да стане по-нататък, но така", заяви още артистът. 

Той не пожела да коментира хейтърите си. "Аз не съм беглец, живея в ЕС, пак го казвам. Имаше много обиди в коментарите по мой адрес. Свикнал съм с подобни неща, махнал съм с ръка и продължавам напред", добави Василев. 

Артистът призна, че много хора са се опитали да го спрат, но решението е било взето семейно. Той е категоричен, че не съжалява, че се е преместил. 

"Тук се чувствам сигурен и спокоен. Приятно ми е, когато отивам до магазина и непознати ме поздравяват. Имам познати хора тук", добави той.
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

М .Маринова

М .Маринова

28.09.2021 | 14:13

Какво толкова е станало??

Отговори
0 0
коментар

коментар

25.09.2021 | 19:00

Цял живот си бил под светлината на прожекторите, свикнал егото ти да бъде галено, особено в последните години. На новото място може да те поздравяват, но ти си никой и такъв ще си останеш там. Затова са тези интервюта и повишен публичен рейтинг в България, а на всичко отгоре и добре платени. Може да си в друга държава, но продължаваш да получаваш пари и внимание от България. Евала правя на всички емигрирали без пукната пара българи и спечелили състояние, уважение и признателност навън с труда си и със способностите си. А не ставаш за работа, давай интервюта белким балансираш бюджета.

Отговори
6 5
Зуек

Зуек

25.09.2021 | 15:30

като не искаш да бъдеш коментиран не давай интервюта в български медии. И престани с обясненията си, гледай си живота на новото място, харчи си парите, спечелени в България и бъди щастлив.

Отговори
12 2
Vasilka

Vasilka

29.09.2021 | 19:45

"Не иска да го коментират, а дава интервюта". Интереса клати феса - нали трябва да си направи реклама на изложбата!А това се случва . в България

Отговори
0 0
Какво

Какво

25.09.2021 | 14:43

Му слушате на Зуека глупостите. Това му е някакъв трик да поддържа суспенса за маскирания певец. Говори се, че той е един от маскираните участници. Иначе какво само ни заминават с него. А и още нещо - да внимава в обетованата му земя, че и там има наркомани, които могат да му играят ножа за 5 евро. Да не мисли, че само в Бг ги има тия работи. Аман вече

Отговори
13 6
гРЪНЧА ОТ потНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ

гРЪНЧА ОТ потНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ

25.09.2021 | 14:35

Комунисти са виновни, завиждат на елита!

Отговори
5 3
Георги

Георги

25.09.2021 | 12:33

Каквото и да казваш Ганчо няма да те разбере и ще блъска минуси до посиняване. Тези, които се отървахме, няма какво да коментираме. А жабите се знае, как се варят.

Отговори
9 5
Добре,

Добре,

25.09.2021 | 13:59

Че си се отървал Георги, живей си живота и не обиждай останалите тук. А зузи можеше да се отърве по-достойно, без да дрънка и да продължава да се обяснява. Затрупваше ни с халтура, а сега бяга от нея. Това е въпроса и проблема. Да си живее живота и да не ни досажда с мислите и присъствието си.

Отговори
9 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?