46
Следвайте ни

Зуека напусна България и му се случи чудо СНИМКА

viber icon

Васил Василев-Зуека, който цял живот е бил в перфектна физическа форма, замина от България и му се случи чудо. Настоящият художник доста се е окръглил и сам признава, че е увеличил размера на дрехите си.

"Да съжалявам? Напротив, щастлив съм. Това е след почти 5 месеца. Мога да кажа едно: По-спокоен съм. Личи ми на външен вид. Качил съм 5 кила отгоре. Малкият ходи на училище, много е щастлив. В България 3 години не можехме да го пуснем". Това разкритие направи Васил Василев Зуека в ефира на bTV в деня на изборите. 

Следващото, което мога да кажа, е, че сме много спокойни. Няма друго. Разликата е тази, каза още той. По думите му все пак той остава с надеждата, че нещата в страната ни все някога ще тръгнат на добре. "Надежда за промяна винаги има. Самите ние гласувахме, защото трябва да се гласува. С малки стъпки може да се направи много. Ако нещо не ни е харесало, може да го променим. В крайна сметка затова сме избиратели. Не може само да избираме, а после да не изискваме. Нещата тепърва започват с избора. Трябва да се държи сметка на онези, които сме избрали", каза още обичаният от мнозина българи комик.

Зуека категорично отрече да е избягал. "Не съм избягал от България, както повечето писаха, не съм беглец. Просто смених мястото си на живеене. Трябва за започнем да спазваме законите, не само политиците", каза той.

Василев каза още, че винаги ще се гордее, че е българин. "Винаги съм се гордял, че съм българин. И винаги ще се гордея, където и да се намирам. 56 години съм живял в България. Всичко, което съм постигнал, съм го постигнал в България. В крайна сметка аз навсякъде, където и да живея, ще си остана българин", заяви гордо той. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Кочо

Кочо

17.11.2021 | 13:51

Зуека е пич

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?