3906

Зрителите в ступор: Виолета изтрещя в „Игри на волята“! Не прости дори на дъщеря си

Зрителите в ступор: Виолета изтрещя в „Игри на волята!* Не прости дори на дъщеря си

 

Четири дни преди финала в „Игри на волята“ драмите стават неописуеми и държат зрителите в напрежение и неизвестност какво ще се случи до петък.

Този път вниманието към себе си привлякоха Виолета и дъщеря й Денислава, която не бе на себе си от яд след отпадането на Михаил от шоуто.

Беше ми опора, като малкото братче. С него бях не само в играта, беше ми на присърце, защото все пак не забравям откъде съм тръгнала. Реално тръгнахме аз, Мишо и още шест човека от ада. Буквално излезнахме от ада, призна Дени по Нова Тв.

 

Тя обаче най-много не можеше да се примири, нито да прости предателството на Красимир Дунев.

Ходи по всички стаи да номинират и ги котка да гони Мастагарков, а днес ми обяснява, че Мастагарков му е бил близък. За 15-и път се чувствам като пълен балък. Два пъти гласувах за Краси и сега се чувствам гузна и ходя да се обяснявам като ученичка, изля гнева си Дени.

От своя страна майка й се опита да я успокои с точни думи, които обаче така и не дадоха нужния ефект.

Ще я научиш тази игра, не можеш да имаш доверие на абсолютно никой, няма такива филми приятели. Лицемерщината е на пиедестала, каза Виолета.

Денислава обаче не само не се кротна, но продължи да говори по адрес на Дунев.

Сега осъзнавам, че просто и моята глава можеше да бъде отрязана, осъзнавам, че можеше да говори същите неща за мен. Когато видиш човек да постъпва по един начин с някого, това означава, че може да постъпва с всеки по същия начин. Явно трябва да си науча урока, да не бъда толкова наивна. Гузна съм, гадно ми е, призна Дени.

Последва светкавична реплика на Виолета: „Щом ти е гадно, чукни се по главата. Не слушаш грам, като ти се говори. Никой не му е жал за тебе и никой не му пука за тебе. Ще ти отрежат главата като на пиле и ще се кефят, а тебе ти е жал.

Вили призна още кое й дава кураж да стои в шоуто, пише bgdnes.bg.

Нейната единствена цел била да паднат две мъжки глави, тези на Мартин и Дунев, и след като двамата си отидат, тогава щяла да си отиде и тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Това не

Това не

29.11.2023 | 10:45

Сме го гледали и не го гледаме . Не си губи е времето с просташки шоу програми за мекотели и безгръбначни. Шоу за деца и спортисти без мозък.

Отговори
1 0
Ели

Ели

29.11.2023 | 10:30

Тази година предаването е толкова нагласено в полза на хора, които не заслужават, че удари дъното. Още преди месец, когато Виолета и тюфлека Никол Дунева изгониха Цецо. С предимства от 1 обиколка решават съдбата на качествени играчи като Крум в полза на абсолютно негативния и противен Дунев. Денислава беше,, сестричка,, и на Мартин, а после типично шантонерско поведение. Фен съм на игрите, но такива като тази година не бих гледала отново.

Отговори
1 0
ами,

ами,

29.11.2023 | 10:06

Две отвратителни същества.Пример за това каква не трябва да бъде една жена.

Отговори
5 0
Тв критик

Тв критик

29.11.2023 | 08:49

А читателите също от постоянния тормоз със сведения за тази скапана игра . Който го гледа си знае тука е сектор хай лайф . Тези нямат място тука .

Отговори
2 3
tryrt

tryrt

28.11.2023 | 23:12

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук--~~~---> http://gg.gg/blumag

Отговори
0 4

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?