49

Зрителите тръпнат: Разкриха големия победител в "Игри на волята"?

Четвъртият сезон на риалити формата "Игри на волята" отсега изправя зрителите на нокти. Тази година подборът на участници е доста силен и включва сериозни спортисти с големи постижения, които на всичкото отгоре, поне засега, демонстрират и страхотни способности в игрите.

Някои безспорно успяха да се отличат не само с атлетизъм, но и с достатъчно чаровно излъчване, което да привлече зрителското внимание. Например Валери, който е син на шампионката ни по спортна стрелба Мария Гроздева. Той си спечели капитанската битка, осигурявайки предимство на племето на "Безстрашните". 

 

Валери сякаш е одрал кожата на популярната си майка, освен това има и същата настървеност в погледа по време на битките, демонстрирайки завидни концентрация, сръчност, координация, бързина и ловкост. Той дори се е превърнал във фаворит за големия финал за мнозина, съдейки по коментарите по форумите.

Валери си пада много по екстремните спортове. Карал е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова скала и е опитал от удоволствието да скочи с парашут от 3500 м височина, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Haha

Haha

15.09.2022 | 16:01

Nobody gives a fck for that crab.

Отговори
3 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?