46

Зрителите скубят коси: Черни облаци се скупчват над хубавицата от "Фермата"

В тежка депресия изпадна една от най-красивите и нахъсани за победа участнички във "Фермата". Мис България Нанси Карабойчева по цял ден реве, откакто кракът й е шиниран от бедрото до глезена заради контузията, която претърпя.

 Блондинката плаче не само от болка, но и от безсилие, че не може да се движи свободно, а се налага да куцука из стопанството. Мисълта, че тежи на съотборниците си от "Канатица" и че постоянно трябва да ги моли за помощ, също я срива.

Нанси се контузи по време на битка, след като скочи от високо и се приземи лошо върху крака си. Миската веднага беше закарана в болница, а снимката показа, че крайникът й не е счупен. Лекарите предполагат, че е разтегнала вътрешна връзка на коляното, но още не могат да кажат колко тежко е състоянието й.

В случай, че травмата не е сериозна, Нанси ще може да проходи до седмица. „Ако обаче видя, че не мога да помагам на отбора си, няма да стоя тук някой да ме подбутва или да не ме избира за битки от жал. Това е последното, което бих направила, за да стигна по-напред в играта“, заяви носителката на короната, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Аууууу

Аууууу

04.10.2023 | 18:42

Нима аз не си скубя косите защото не гледам помия за мал...оумни и селяндури.

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата