4232

Зрителите са в шок: Неочакван финал на Ергенът, Алек втрещи всички...

 

Още е минал едва първи епизод на риалитито " Ергенът ", а вече упорито се говори коя ще е победителката. Всъщност, версиите са две.

Според тази на HotArena победителка в тазгодишния сезон на „Ергенът 3“ НЯМА да има! Според източника в края на сезона ще останат две финалистки.

Александър Младенов обаче няма да избере нито една от тях и ще си тръгне сам.

„На финала остават Маги Томова и Йоана Младенова, но Алек няма да избере нито една от тях. Той дори игнорира финалното явяване, като изпраща драматична бележка по водещия Наум Шопов и си тръгва сам“,

разкрива анонимният източник.

В писмото Ергенът пишел до Маги и Йоана, че много ги харесва, прави комплименти колко са прекрасни и мили, но пътят му е друг.

Подобен финал не е изключен. Ергенът не е задължен да предлага брак на никоя от участничките и в крайна сметка може да избере да не подари годежния пръстен. Историята на формата помни подобен развой на събитията в Американския The Bachelor преди повече от 10 години. Тогава ергенът Брад Уомак се спира на две финалистки, но в крайна сметка отхвърля и двете дами и победителка няма.

От Intrigi.bg пък директно съобщават името на победителката. От двама независими достоверни източници те са узнали, че милионерът Алек Младенов е избрал за своя половинка красавицата Надежда Вишева.

Снимките на „Ергенът 3“ приключиха миналия октомври на гръцкия остров Родос. Единствено Intrigi.bg научи имената на две от финалистките. А именно – Надежда Вишева и Маги Томова. След мъчителна дилема, Алек избира Надежда.

Нани, както я наричат всички, е по-възрастна от Алек с 8 години. Тя има 9-годишен син от предишна връзка, но по време на снимките на предаването Младенов неколкократно отбелязал, че няма против да гледа чужди деца.

Надежда Вишева

Снимка: zajenata.bg

А Нани наистина си заслужава. Тя е изключително артистична натура и се занимава с доста неща едновременно, узна Intrigi.bg. Освен че е художник, тя е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата.

\

Надежда Вишева

Снимка: zajenata.bg

Блондинката се грижи изключително добре за тялото си и изглежда безупречно. Обича да пътешества и да експериментира с различни екстремни спортове. Именно разностранната й личност грабнала Алек, който си падал по интригуващи жени. Липсата на пластични корекции по лицето й дали допълнителен превес в избора на Ергена.

По време на снимките на предаването Алек и Нани наистина се влюбили лудо един в друг, разкриват наши източници. Загадка остава обаче дали връзката им продължава извън шоуто, когато и двамата са се върнали в реалността, пише zajenata.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
7 коментара
ДядоСоки

ДядоСоки

26.02.2024 | 03:33

Певеца Константин Дядо ти Соки знае всички клюки какво се коментира по заведенията от хората за тебе и за жена ти Надя и сега ще ти разкаже, за тебе казха че си печен и че е жалко, че страдЪш заради тиня като Надя за която няколко мъже твърдяха, че са свидетели как се криела от теб и ти изневервала до колкото ги разбрах с някакъв богат адвокат и с много други мъже, но те не са толкова богати и за това най-вече с този адвоката. И казаха че въобще не е хубава, но така казвали че е хубава заради тебе, защото са ти фенове, а иначе им приличала в главата на подут булдог с разшлякано тяло и къси широки и криви краченца.

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

26.02.2024 | 03:30

Певеца Константин Дядо ти Соки знае всички клюки какво се коментира по заведенията от хората за тебе и за жена ти Надя и сега ще ти разкаже, за тебе казха че си печен и че е жалко, че страдаш заради тиня като Надя за която няколко мъже твърдяха, че са свидетели как се криела от теб и ти изневервала до колкото ги разбрах с някакъв богат адвокат и с много други мъже, но те не са толкова богати и за това най-вече с този адвоката. И казаха че въобще не е хубава, но така казвали че е хубава заради тебе, защото са ти фенове, а иначе им приличала в главата на подут булдог с разшлякано тяло и къси широки и криви краченца.

Отговори
1 0
дядосоки

дядосоки

26.02.2024 | 01:47

По заведенията хората коментираха, как децата на Светлана Гущерова, не са от Гущеров и че тя го е измамила и излъгала с цел, да се добере до парите и имуществото му. Нито едно от децата не е от Християн, а от нейни клиенти докато проститурала преди да се омъжи за Гушеров които са я поръчвали. Тази лъжкиня и измамница много добре е успяла да го заблуди и излъже, че децата са от него с цел да се добере до имуществото и парите му, но дори и да успее да фалшифицира тестовете за бащинство тази хитра лисица, Гущеров не е прост мъж и ще я изследва по друг начин и като разбере, че не е биологичния баща на децата, ще се разведе, ще и прибере всичко което и е дал и сама, ще си издържа чаветата, които е сътворила от различни мъже, а освен това, ще стане за резил от това кеото е напрвила и е измамила най-нагло човека. Мърлата Светлана излезна по долна и от Мара Отварачката която е подобна шарлатанка, но Гущеров като я разбра се разведе и и прибра всичко, а много скоро като се разведе и с другата изманица и лъжкиня шарлатанката Светлана и ще и се наложи, пак да се предлага в каталог за проституки както преди години, за да може да си издържа чаветата, които е изпърдяла от различни мъже. Светлана доста години се е прикривала и е проституирала и знае тънкостите на корвенските измами и за сега и минаха номерата, успя да оплете в мрежите си Гущеров, за да му ползва имуществото и парите покрай деца, които не са от него. Тая помярка ще стане за резил, като изхвърчи като тапа от дома на Гущеров барабар с чаветата, които е изпърдяла от различни мъже и като и прибере всичко, което и е дал и и спре издръжката на децата които са чужди не негови, ще увисне много здраво. Тая мърша като беше във Вип Брадър съквартирантите и не я усещяха, колко долна и подла корва е, и как играе роли на уж добра и свестна, ама вече маската и падна и само глупаците биха се вързали на лъжите и измамите на това недоразумение. Тая някой я е излъгал, че е хубава прилича на настъпена жаба в лицето с кривоглед поглед на синдром на даун, без да се подиграваме и с плешива огромна глава с прикачена изкуствена коса и къси криви крачета ужасна е. Светлана е долнопробен боклук, но се прикрива и се преструва пред хората на това което никога няма да бъде, но ще си получи заслужето той Хриси, не е простак и така, ще я нагласи, че ще съжалява, че се е родила и го е измамила. А и като се разведе и и вземе всичко което и е дал и я изхвърли заедно с многото чавета които е изпърдяла от различни мъже, тази безработна проститука ще увисне и ще и се наложи, пак да се прикрива да проститура за да се издържа нея и чаветата и и ще стане хептен за резил, а иначе е и долна подмазвачка сеща се как да му се подмазва за да го дой, ама повече номерата и няма да и минат.

Отговори
2 0
Ергенът

Ергенът

25.02.2024 | 21:43

Се насрал от страх като видял алигаторите който са влезли в шоуто.

Отговори
5 0
Виц защо ЕРГЕНЪТ

Виц защо ЕРГЕНЪТ

25.02.2024 | 21:08

НЕ харесва никой от мацките защото е гадже на оператора или на сценариста .

Отговори
3 0
Zambol

Zambol

25.02.2024 | 21:07

Направо давайте свадбата и да се свършва . Защо ще тормозят зрителите да гледат върколаци няколко седмици.

Отговори
6 0
Тв критик

Тв критик

25.02.2024 | 19:33

Че това кой ще го гледа . Някой без работа интереси и мозък.

Отговори
9 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?