1939

Зрителите полудяха: Разбра се кой е големият победител във "Фермата"

Финалът на риалитито наближава, а с него и интригите в стопанството, но едно име е спрягано усилено за големия победител, който ще вземе 100 хиляди лева

Яни Андреев, който спечели третия сезон на „Фермата“, най-вероятно ще победи и в осмия сезон на шоуто. Русокоското е фаворит на публиката, както и на голяма част от участниците, дочу „Уикенд”.  Финалът на аграрното риалити наближава, а напрежението в стопанството става все по-непоносимо. До 10 декември остават само няколко дни и с всеки изминал дуел паричната награда се доближава все по-близо до някой от участниците.

За пръв път в историята на риалитито на последната права ще се класират не четирима, а шестима участници - трима мъже и три жени. В началото на декември ще стане ясно кой от тях ще се превърне в победител и ще грабне чека от 100 000 лева. Според зрителите във фен групата на предаването финалистите са Веселка, Валерия, Камелия, Чочо, Яни, Иван. Дали е така обаче, предстои да разберем.

„Моят фаворит е този, който може да прави всичко – Яни! Това е „Фермата” - трябва да покажеш, че можеш, а не да минаваш между капките. Младите много бъркат – може би от  припряност и защото бързат” – заяви преди време в свое интервю най-възрастният участник Гечо, който като нищо ще се окаже прав за победителя.

Пчеларят от хасковското село Козлец е на път да се окичи с победата още веднъж. Той събира най-голямо зрителско одобрение заради своята скромност и отдаденост към „народните“ каузи. Имиджът му е въплъщение на много от качествата, които българите традиционно ценят, затова се харесва и на зрителите на „Фермата“.

Въпреки че спечели голямата награда в третия сезон, Яни все още не я е похарчил. „Седи си в банката. Защото съм научен, че готови пари най-лесно се харчат“, обяснява Андреев, който продължава да гледа пчели и лозя. От 100, кошерите му вече са станали 300. Учи и магистратура „Технология на виното“. „Знам, че е трудно да бъдеш производител. Много хора се отказват. Но аз искам да им покажа, че с труд и упоритост можеш да правиш това, което обичаш“, казва усмихнатият риалити герой.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Единствената Ферма

Единствената Ферма

05.12.2022 | 18:58

Моята си струва е по Джордж Оруел всеки друго е бо...клук.

Отговори
1 2
Печели

Печели

05.12.2022 | 09:18

Този който не е гледал тази глупост.

Отговори
3 2
Росен

Росен

05.12.2022 | 09:00

Само да не спечели извън земното квазимодо Камелия,че ще е срам за формата да спечели злобата и интригата .

Отговори
11 7

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?