2374

Зрителите изригнаха за Крисия в "Капките": Е, не е ли странно?

Крисия се представя като истински изпечен артист, като успява да се събере и да даде всичко от себе си за образа, който представя.

„Това е една голяма фръцла, която е доста далеч от мен. Но ще се нахакам. Има доста актьорска игра, която трябва да се изиграе“, сподели Крисия преди изпълнението си.

Мненията на зрителите са в двете крайности за това, дали трябва да показва мъката си или напротив.

Споделяме и част от коментарите:

Радвам се, че Крисия успя да се събере толкова бързо, и въпреки това ми е странно. Тя откровено се забавляваше…Нямаше и помен от тъга 
Знам, че ще ме разберете погрешно и ще решите, че искам да я боли и да страда, но съм далеч от тази мисъл. Просто казвам, че изглежда странно, че нямаше и помен от тъга…! Отиде в другата КРАЙНОСТ , като супер щастлив човек. След изпълнението тя каза
-През цялото време много се забавлявах… 
Е не е ли странно???

***

Всеки се хваща за нещо и намира начин да превъзмогне тъгата ! Така трябва ! Може би забавлението е нейният ! Баща и предполагам би искал да продължи без него именно така ! Едва ли някой родител иска детето му да тъжи !

***

Аз пък се чудя защо толкова лични неща се обявяват на подобна сцена пред цяла България… и сега бля бля бля…

***

Все пак това шоу е да забавлява хората. На никой от участващите не му е лесно, но всеки излиза и прави образа си за да забавлява публиката. Всички полагат много усилия. Трябва да го оценяваме малко са нещата в това трудно време които да ни карат да се смеем и забавляваме. Браво на всички участващи

Нека не отиваме там и да ровим в душата на Крисия. Глупаво и жестоко е да коментираме мъката й и как всичко изглежда отстрани. Според мен Крисия беше много талантливо и сладко дете, но сега не се представя убедително. Не мисля, че трябваше да е на финал. Почти всеки участник , класирал се след нея, заслужаваше повече от нея “четвърто място”. Това е мое лично мнение, което не налагам на никого.

***

Много сме страни хората…
Някога изпитвали ли сте тази болка…, това че някой се усмихва, не означава че не страда и дълбоко в себе си не изпитва тъга и болка.
Все пак това са артисти!
Какво трябва да направи, да реве на сцената, за да кажем „Боже тя страда“.

***

Никой не знае какво е на душата и. Тя е професионалист.

***

Не. Какво му е странното ? Ако можеше баща и да отговори от отвъдното на въпроса : Какво предпочитате – дъщеря Ви да се съсипва и денонощно да страда или да се забавлява и наслаждава на живота ?

***

БОЖЕЕЕ БОЖЕ….колко прост,елементарен и злобен е българина! Защо не си гледате вашите си проблеми,а се опитвате да анализирате душата и поведението на едно дете?!
Престанете – смешни и жалки сте!

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
18 коментара
Реалист

Реалист

14.05.2022 | 21:34

Мъката не е задължително да се показва! Фактът, че се забавлява в определен момент, не означава, че не страда! Защо изобщо се коментира!

Отговори
2 1
Някой

Някой

12.05.2022 | 15:03

И моя баща почина преди година и след 1 или 2 седмици вече сш бях ок. Приех го и продължих напред

Отговори
3 0
Човек

Човек

11.05.2022 | 21:40

Няма защо да се лъжем... преди Крисия бяха Руслан, Емил, Моню... не бива да се създават погрешни представи за велик талант при младежи, които имат още доста път, докато стигнат нивото на посочените по-горе. Лоша услуга, г-н Халваджиян!

Отговори
17 1
Човек

Човек

11.05.2022 | 21:41

Извинения... Есил имах предвид.

Отговори
6 0
Наталия

Наталия

11.05.2022 | 19:33

Оставете детето с мъката му

Отговори
9 3
Вики

Вики

11.05.2022 | 15:33

За мен ...Краси..Руслан..Моньо и Дарин ..мн ги харесвам...справиха се много добре ..и Моньо много ми хареса...толкова е лъчезарен и добричка..грам злоба няма в това човече..пожелавам им да бъдат здравиии !!

Отговори
13 3
Миро

Миро

11.05.2022 | 15:30

Всичко е нагласено...вече нямам желание да ги гледам тез капки...язък за Руслан..язък за Моньо толкова чаровни ...толкова раздаващи и отговорни към всички задачи...също така радвам се за Краси и Дарин...за другите двама не.....не го казвам от злоба...просто истината казвам

Отговори
18 3
Хана х

Хана х

11.05.2022 | 15:23

Мога да кажа само че мъката и болката е в сърцето ,не на лицето !!всеки си го знае под шапката!!

Отговори
12 1
Мария

Мария

11.05.2022 | 14:34

Странното е, че си нямате работа и се правите на психолози, как се държи едно дете на 17 години....Мъката не означава, да ревеш по улиците, да търсиш постоянно съчувствие и т.н., всеки си има начин за справяне.Преди да говорите, си представете, че от този момент, това дете поема отговорност за цялото семейство...Край с детството! Лоши хора, четете книги и не се забавлявайте с хорските животи и да ръсите само простотии.Никой не знае, утре може някой вас да коментира...

Отговори
10 15
Utiqta

Utiqta

11.05.2022 | 14:32

Moje da e talantlivo momiche ama ne moje da pee. Pri vsichkite predstavqne peeshe falchivo, tq ne zaslujava da e na finala.

Отговори
20 5
Дочка

Дочка

11.05.2022 | 13:02

Леле що за хора сте?!Как е възможно така да плюете но това дете Крисия?!Що за хора сте ?То бива злоба и лошотия но това е прекалено!Крисия е талантлива ,Има си детето качества !Защо сте толкова зле настроени против това дете не мога да проумея?!А Сано и Дарко са "прекрасни"Да те са добри артисти но не и певци но вие се захванахте с Крисия!Как не ви е срам!

Отговори
19 23

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?