46

Зрители викнаха срещу ергена Евгени: Тежко и горко на победителката!

Ергенът Евгени Генчев е главен герой във втория сезон на популярното шоу по bTV. Симпатичният музикант, който е родом от Пловдив, трябва да избере дамата на сърцето си измежду участничките в шоуто, но много зрители отсега съчувстват на победителката.

"Мисля, че продуцентите извадиха Габи след като дълго толерираха нейната грубост и тя премина всички граници. Евгени е незрял, нерешителен, пасивно-агресивен, манипулативен - не е мъж за сериозна връзка и брак. Която спечели, ще съжалява, че е спечелила", пише фенка на предаването, събрала десетки одобрения в мрежата. Масово хората обвиняват Евгени, че е твърде пасивен и следва сценария, вместо да е откровен.

"На Евгени изобщо не му пука, дори отявлено му е досадно всичко,...в началото се запали с Валерия, но и това му омръзна.. Играе си с Айлин и Елена, защото така му нареждат и така до края на света...Ще пропусна следващия Ерген, за този вече е късно...хванах го от началото и ще трябва да го изгледам", добавя друга почитателка на хитовото предаване.

"Да благодарим на сценаристите, на Тутан камион и всички богове. Даже най-добре да почне да ги гони по 6 на церемония и другата седмица да свършва тая гавра" - това пък е обобщението на предишната елиминация, на която си тръгнаха две момичета - Габи и Габриела. 

В четвъртък вечер (30 март) отново се очертава драма -  музикантът буквално ще нахлуе в имението, за да „отвлече“ една от дамите, с която за пръв път ще имат възможност за уединение. „Похитената“ девойка далеч няма да се противи, а ще се остави в ръцете на виртуоза, който ще я отведе с колата си на едни от най-красивите кътчета на омайното Средиземноморие. Срещата ще бъде белязана от целувки, а Евгени ще изненада избраницата си с подарък, който ще предизвика противоречиви реакции от страна на останалите участнички по време на вечерния коктейл.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Надежда

Надежда

01.04.2023 | 12:25

Елена отвратителна. А е генът гола вода избра тази грозница

Отговори
0 0
Толкова

Толкова

31.03.2023 | 08:15

е нечистоплътен и гнусен, недоносен ге.й. Предаването е порнография.

Отговори
5 2
Миру

Миру

30.03.2023 | 23:27

Много гнусно...мляска ги почти всички и те чакат с нетърпение да ги засмуква,грам достойнство нямате ли нз...това е нещо много непочтено за едно момиче,никога не бих го гледала ,отвращение за българските момичета

Отговори
5 0
Хана х

Хана х

30.03.2023 | 23:24

Чакам с нетърпение да нагони Елена и Валерия ...страшно самочувствие и двете .. но без покритие..и грам не са красиви ...много му се натискат, насила хубост нестава момичетата неставааа

Отговори
4 3
Таня Христова

Таня Христова

30.03.2023 | 23:06

Нищо не струва Ергена,тъпо,момчето е хубаво,ама толкова фалшиво играе,чудя се защо се е хванал на тази глупост.

Отговори
6 2
Масон

Масон

30.03.2023 | 12:14

Това има зрители ,че кой го гледа това . Това е пълна скука и глупост . Някакво шоу за безработни и хора без сиво вещество . Нормален човек не би гледал глупости.

Отговори
20 9

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?