71

Зрители разкриха страшна измама в "Игри на волята": Никол като на бал, кой й го подаде... СНИМКИ

Нещо много любопитно се появи и за Никол, едва след излизането й, което нямаше как да не провокира серия от реакции

 

Ива Георгиева вече не е част от "Игри на волята" 5, но някои любопитни истини, не само за нея, изскачат едва след излизането от Арената. Ива се озова на Чистилището, след като стана ясно, че се е възползвала от неправомерно внесения в играта телефон от Албена Ситнилска.

На елиминационния съвет на Изгубените тя получи два гласа от Виолета Стайкова и Никол Дунев, която също вече е извън "Игрите". Така състезателката по плуване се разделя с мечтата да спечели голямата награда от 100 000 лева, а Виолета и Никол се изправиха в безмилостен дуел, след който за шоуто оцеля Виолета.

Нещо много любопитно обаче, се появи и за Никол, едва след излизането й, което нямаше как да не провокира серия от реакции.

 

Припомняме, че неотдавна, когато на Арената Гладиаторите победиха Старейшините в тежък сблъсък, ключова роля тогава изиграха моделът Калоян Митов и бившата волейболистка Денислава Велкова, които навигираха по трасето своите съплеменници със завързани очи. Впоследствие и Гатьо отпадна от "Игрите", но преди това - на съвета на жълтото племе, получи своята награда от последната кастинг битка.

 

"Извън всичко може ли да ми отговорите на въпроса как така Никол беше очевидно гримирана на това изолирано място (Чистилище), особено ясно в предишния епизод, след като Радо си тръгна. Двете с Виолета седяха и говореха нагласени, и особено Никол - с блясък на устните. Нейната визия ни най-малко не се връзва с концепцията за ада, в който е издържала месец и половина", обаче пише бдителна зрителка в социалните мрежа след епизода тогава, а той не беше никак отдавна. Преценките и коментарите оставяме на вас, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Това се

Това се

24.10.2023 | 14:07

Опитах един път да го гледам загуба на време пълна ИДИОТЩИНА.

Отговори
4 2
Че тези

Че тези

24.10.2023 | 09:37

Лай..на кой ги гледа .А сетихсе ЛАЙНАРИТЕ БЕЗ МОЗЪК.

Отговори
3 2
Тв критик

Тв критик

24.10.2023 | 09:12

Дреме ми на куреца за тези.

Отговори
3 2
Поредните

Поредните

24.10.2023 | 09:12

Глупости и безсмислици за едно долнопробно шоу по задръстена идиотска тв.

Отговори
4 4

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?