2374
Следвайте ни

Зрелищен скандал почти раздели Петканови, ето каква била ябълката на раздора

viber icon

2021 г. започна с един зрелищен звезден скандал. Става въпрос за Апартамента на раздора - онзи, който едва не раздели Александра и Даниел Петканови. Тогава, ако сте пропуснали, Александра купи на своя глава въпросното жилище, като за целта тя и Дани си разделиха иначе общата банкова сметка.

Е, всичко имаше щастлив край и двамата не просто не се разделиха, а и направиха връзката си по-силна. Апартаментът в крайна сметка беше купен, а днес всички са щастливи. В последния си влог инфлуенсърското семейство дори показаха и жилището или поне част от него. 

Във видеото виждаме малка част от антрето, както и всекидневната. И Апартаментът на раздора подобно на къщата им е обзаведен с доста изчистени мебели, нищо крещящо и екстравагантно. Двамата споделиха, че ще покажат вероятно повече от жилището си през идните зимни месеци, когато ще живеят основно в апартамента.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov)

Иначе самият апартамент е собственост на сина им, Габриел. По документи той е негов, но няма правото да го продава без разрешението на родителите си.

Самият Даниел Петканов пък започва едно твърде любопитно предизвикателство, свързано с трансформацията на тялото си. То се казва 75 Hard и има няколко правила, които обаче са изключително трудни за спазване. В продължение на 75 дни той трябва да се храни без cheat менюта, трябва да тренира 2 пъти дневно, да пие доста вода, да чете книги, написани от предприемачи и да снима прогреса си всеки ден. Ако се провали в някой от дните, 75-те дни започват отначало.

Коментари (2)

И двамата

И двамата

06.12.2021 | 11:36

са рядко противни същества.

Отговори
0 1
бай Сандо

бай Сандо

05.12.2021 | 13:57

Ай стига сте ни ги натрисали тия. Толкова са противни. Особено тоя зъбат олигофрен

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?