Зор в поп фолка! Ето истината за неочакваната промяна на Бони

Корекцията на носа е една от най-предпочитаните интервенции сред родните звезди, само че докато за едни е въпрос само на суета, то за други е следствие на здравословен проблем.

При фолк дивата Бони, например, ринопластиката се е оказала неизбежна. "В никакъв случай не съжалявам, на мен ми се наложи да направя тази ринопластика заради здравословен проблем. Беше ми трудно не само дишам, но и да пея.

Нормално е като си коригираш носа, да ти се промени и формата на лицето. Никакви други неща не съм си правила", споделя с откровен тон изпълнителката пред "Телеграф".

Разбира се, по традиция част от феновете й я критикуваха за тази интервенция, защото според тях така тя е изгубила от чара си, но в случая, както вече споменахме - не суетата е била водеща при решението на Бони да легне под ножа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Ново 5

Ново 5

25.02.2020 | 10:19

Сега пък зор в попфолка ...Хахахаааа

Отговори
1 0
Тарас

Тарас

25.02.2020 | 09:17

разстройство диария и голям зор в поп фолка! Истината е, че трябва да пеят в кочина защото чалгата прилича на квичене та да радват прасетата

Отговори
3 0
Камен

Камен

25.02.2020 | 09:03

ТАЗ НЕ Е ЛИ НА ПЕНСИЯ ВЕЧЕ

Отговори
4 0
Юлиян Милев

Юлиян Милев

24.02.2020 | 23:47

Пълни глупости. Пипала е доста по себе си, и заприлича на мумия. А естествена си беше сто пъти по хубава. Сега е плашеща. Страхотен глас и певица, но промените я загрозиха.

Отговори
2 1

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?