Следвайте ни

Зор в поп фолка! Азис неочаквано изплю камъчето за "Маскираният певец"

viber icon

Азис призна, че да си панелист е нещо изключително тежко. Вторият сезон на „Маскираният певец“ е с изцяло обновен детективски панел, като Азис е част от разследващите и е много убедителен в своите предположения, пише kliuki.bg.

„Аз вярвам, че отстрани всичко в телевизията изглежда като филм и изглежда все едно си щракнал с пръсти и всичко е наредено, всичко е готово, всичко е много лесно, но не е така.

Да си панелист е изключително тежко. Даже мога да кажа, че нашата отговорност и тежест е наравно с тази на участниците, които носят маските.

През цялата седмица, когато хората си мислят, че ние не работим, мога да кажа, че аз мисля, правя схеми, прозвънявам на хора, разпитвам. Те вече ме хващат – знаят за какво им звъня.

Разследвам кой може да бъде под маските. До края на формата ще позная всички – казвам ви го!“, категоричен е изпълнителят. „Ако очите ме излъжат, слухът ми не може да бъде излъган“, казва поп фолк изпълнителят в „На кафе“.

Той определя себе си като най-критичният музикант, който съществува и признава, че има един от „най-зловещите“ слухове.

Ако някога му се отдаде възможност да бъде жури в музикален формат Азис вярва, че ще бъде най-злото нещо, което се е случвало в съдийски панел, защото той ще бъде болезнено откровен с всеки един изпълнител, който застане пред него, пише nova.bg.

Азис категорично заяви, че „носи на критика, но не от всеки“. „Със сигурност заслужавам критика, но не от всеки. Аз не мога да коментирам бокс, не мога да коментирам футбол, не мога да коментирам журналистика, защото аз не я разбирам.

Ти, ако не разбираш от музика, нямаш право да говориш за мен, за музиката ми, за това какво съм направил….. Да обсъждаш големи имена и големи постижения и хитове, които имат стотици милиони гледания, нямаш право“, заяви поп фолк изпълнителят.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

БратовчедЪ

БратовчедЪ

17.10.2020 | 03:51

Колко се радвам , че коментирате... Все пак трябва да напишете нещо гадничко , за да погъделичкате егото и жлъчката си - току виж спрели да се уголемяват . То Умньо на умния никога няма да повярва :)

Отговори
0 1
Бен Газара

Бен Газара

15.10.2020 | 19:23

Голям зор, голям труд! Тежък живот е да си "панелист"- ама и термин въведоха!!!

Отговори
4 0
Аман

Аман

11.10.2020 | 13:28

Голям комплексар... Пази боже сляпо да прогледа...

Отговори
9 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?