Следвайте ни

Зодиите, които забавят, но не забравят

viber icon

Има хора, който не забравят с години, ако си им напрвил нещо лошо, или си ги обидил. За пореден път разбираме, че и злопаметността на хората зависи от зодиакалния им знак, а тук са посочени знаците, които "забавят, но не забравят".

Овен
Овните са хора, които се ядосват лесно и винаги дават воля на емоциите си. Обичат да са първи във всичко. Най-много се разгневяват, ако бъдат подценени или не получат онова, което мислят, че заслужават. Не могат да прощават и търсят начини да получат възмездие. С години помнят обидата и винаги са готови за "нападение" над онзи, който се е отнесъл нечестно с тях. Особено гневни са към изневяра и дори да намерят нов партньор, с когото са по-щастливи, винаги ще таят гняв към бившия/ бившата.

Телец
Телците са много инатливи. Не обичат компромисите и това е една от причините да е толкова лесно да се засегнат. Те са хора със силни характери, които стават физически и вербално агресивни, ако опитате да промените позицията им. Най-негативното им качество е, че смятат хората с различно мнение за предатели и не могат да им простят дори за различието в мненията. Когато прекъснат отношенията си с някого, то това е завинаги. Не искат и не приемат извинения.

Рак
Раците са хора на настроенията. За съжаление, предимно лошите настроение. Това не ги прави неприятни или зли хора, но просто около тях е много трудно да се говори и действа свободно и спокойно. Те са верни и коректни, особено към членовете на семейството си. Но една погрешна крачка ще задейства бомбата на тяхното недоволство. Засегнете си ли ги, ще са ви обидени за известно време. После ще ви простят привидно, но при всеки сгоден случай ще ви напомнят прегрешенията.

Скорпион
Скорпионите мразят лъжата. Подозрителни са и ако сметнат, че ги мамят, това ще сложи внезапен край на отношенията. След известно време са склонни да възобновят общуването с онзи, когото считат за приятел. Въпреки това в главата им винаги ще се явява като на лента моментът, в който са били излъгани. Няма да забравят предателството и винаги ще имат едно наум, когато общуват с човека, който се е възползвал от доверието им.

Водолей
Водолеите са най-чувствителни на тема нарушено обещание. Няма нищо, което да ги засегне повече. Който предаде доверието на Водолей, няма да разбере веднага. Водолеите не дават израз на чувствата и емоциите си, но постепенно се затварят в себе си и се дистанцират. Ако ги попитат какво се случва, няма да дадат отговор. Просто ще излъчват студенина и никога вече няма да общуват открито с онзи, когото считат за предател.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?