Следвайте ни

Зодиите, които са обречени на страдание през септември

viber icon
Тези зодии са обречени на големи страдания и трудности, пише actualno.com.
 
 
ДЕВА

Дева, неспособността ви да оставите нещата такива, каквито са, е саботиране на себе си. Вие сте упорити и не прощавате за неща, които може да не са по вина на вашите врагове. Това е време, което трябва да преоцените, преди да се задълбочите в подобни жлъчни чувства.

Гневът ви извлича най-доброто от вас. Финансите може да са малко трудни за постигане понастоящем, което може да предизвика отваряне на стари рани. Имате нужда от неща, за да оцелеете и когато не са изпълнени, се чувствате доста агресивни.

Трябва да отвърнете на удара, но не върху вас самите.

 

ВОДОЛЕЙ

Водолей, кога ще поискате яснота по определни въпроси? Кога ще признаете, че не разбирате? Ако формулирате въпросите, които ви оставят в недоумение, може да откриете, че не сте единственият, който се чувства толкова объркан.

Да си интелигентен не е да знаеш всичко.

Разбирането, че има още какво да се учи, показва колко сте умни. Никой не е перфектен и вие не правите изключение. 

 

РИБИ

Риби, седмицата не върви така, както сте планирали. Виждате, че хората отбелязва най-лошите ви черти, вместо да се опитват да разберат какво се случва с вас. Толкова много бихте искали хората в живота ви просто да попитат как да помогнат. Вместо това лесно се превръщате в изкупителна жертва.

Не е приятно чувството, че ви приемат за по-малко, от колкото всъщност струвате.

Това може да е особено вярно за Риби, които са по-малко активни от обикновено и всички смятат, че е заради мързел вместо от емоционална скръб. Бързо се съди за книгата по корицата; не може ли някой просто да ви попита за контекста вътре?

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?