Следвайте ни

Зодиите, които обичат дъжда

viber icon

Тези зодиакални знаци обичат, когато навън вали. Харесва им миризмата на дъжда, както и да се сгушат в леглото, да си починат, да гледат любим сериал, докато навън се чува дъжда. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Телец

Обичат домашния уют, затова им харесва, когато навън вали. Преходът между лято и зима им е любимото време, тогава могат да отдъхнат, да се заредят с нови сили, да обновят дома си. Когато дъждът се появява все по-често, те започват да четат много и да гледат филми, което им носи истинско удоволствие.

Рак

Раците също са домошари, така че дъждът им носи огромна наслада. Освен това, те са водни знаци, така че буквално се чувстват в свои води, когато навън вали. Това е тяхната стихия и ги зарежда със сила. Инстинктите им стават по-силни и те са по-продуктивни в дъждовното време. А и то им действа успокояващо.

Везни

Везните търсят баланс, но и забавление и вълнение. Затова, дъждовете им носят радост. Когато вали през есента, нито е прекалено топло, нито е прекалено студено - сякаш природата е в хармония. А и те са големи романтици и дъждовното време ги кара да се чувстват като в стар филм.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?