Следвайте ни

Зодиите, които обичат да си похапват

viber icon

Различните зодиакални знаци имат съвсем различно отношение към храната. За някои това е просто рутинен процес, скучна ежедневна необходимост. А други знаят как да получат голямо удоволствие от храната. След това, разбира се, трябва да се справят с излишното тегло, но това не е толкова голяма цена за онези приятни емоции, които носи вкусна торта или не по-малко вкусна пица. Вижте кои зодиакални знаци обичат да ядат много!

 

Скорпион
Ако Скорпионът е много зает и затрупан с проблеми, тогава той ще яде цял месец юфка или разтворима каша, неща, които се приготвят бързо. Но когато този период премине - този знак ще се отдаде изцяло на лошите си навици. И лакомията далеч не е най-лошият сред тях. Скорпионите обичат да пият, да пушат, но храната е нещо, без което не могат. Особено ако е калорична.

 

Водолей
Водолеите ядат всичко. Като цяло за тях е нормално да отидат дори до Китай и да си поръчат печени хлебарки там. И задължително ще направят видео, за да шокират приятелите си. Обикновено Водолеите правят всичко, за да предизвикат определени емоции и реакции в другите. Вкусовите рецептори с ниска чувствителност и ефективното храносмилане им позволяват да се справят с всичко, включително с бързото хранене.

 

Близнаци
Те просто се нуждаят от много енергия, за да могат да работят пълноценно. И за това трябва да ядат много. Има само няколко представители на тази зодия, които могат да намерят баланс между храната, която поглъщат и разхода на калории... Така че сред Близнаците има много активни, енергични и весели хора с наднормено тегло. Те обаче изобщо не са загрижени за впечатлението, което правят на другите.

 

Везни
Животът на Везните е постоянна борба между желанието да хапнат нещо вкусно и необходимостта да поддържат хубаво тяло. Така че почти винаги се подлагат на някакви диети. Но когато не са на режим, могат да изядат няколко порции наведнъж, без дори да се замислят.

 

 

Риби
Истината е такава - Рибите обичат да си хапват и то по много. Но те са изключително придирчиви в храната - държат се като истински гурмета. В допълнение, вкусовете им са много нестабилни и това се вижда в ястията, които сами приготвят. Да си кажем честно, най-добре е да не готвят вкъщи.

 

Дева
Девата яде по-малко, тъй като самоконтролът в този зодиакален знак е на най-високо ниво. Но обича да си хапва често. И то в скъпи заведения, където ще сервират храната по красив начин. Така Девата ще се наслаждава на всяка хапка, пише iwoman.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?