1553

Зодиите, които не понасят излишните драми във връзката

Тези представители на зодиака просто не могат да търпят драмата във връзките. Те не правят сцени, не създават проблеми от нищото, не приемат нещата прекалено насериозно, опитват да останат стабилни и да мислят рационално. Водени от тези принципи, на тях не им харесват партньорите, които са прекалено чувствителни и драматизират. Вижте кои са зодиите, които не търпят театралниченето в любовта, според "Pink Villa".

Лъв

Лъвовете предпочитат да избегнат драмата във връзките на всяка цена. Те не искат да губят ценно време и енергия в занимания, които са безсмислени и в непродуктивни караници. За тях приоритет е да постигат целите си, да са успешни в работата и училище, да поддържат хубав имидж. Смятат, че драматичните връзки, споровете и бъркотията само ще ги разсеят от целите и мечтите им, пише teenproblem.

Дева

Девите са фокусирани, целеустремени, прилежни, работят усърдно и са практични. С каквото и да се занимават, дават всичко от себе си. Работата и ученето са много важни за тях, искат да са успешни и да изпъкват. Девите много се дразнят, когато създадат някаква драма - независимо дали във връзките или в живота въобще. Затова я избягват. Избягват и прекалено емоционалните хора. Неудобно им е, когато има крещене, сълзи, обиди, гняв, караници, драма и странят от тях.

Стрелец

Те пък избягват драмата, защото са прекалено спокойни, весели, непринудени и дори леко небрежни. Много лъчезарни зодии, които мислят оптимистично. Мразят караниците и драмите, прекъсват спора с партньора преди той да се задълбочи. Толкова потопени са в приключенията, тръпката, вълненията, пътуванията, че не обръщат внимание на нищо друго, особено на драмите. Не се трогват лесно, а и не търсят много сериозни връзки.

Водолей

Тези зодии често се колебаят, постоянно търсят отговори на въпроси и нищо не им се струва сигурно. Затова не обичат да говорят за връзките дълго, да разсъждават и да драматизират. Предпочитат да избегнат драмата и сложните, неприятни дискусии. Готови са да направят всичко, за да се подобрят нещата и да избегнат викането, обвиненията, обидите. А и се отдават повече на цели и каузи, връзките не им се струват толкова важни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?