Следвайте ни

Зодиакът днес: Нищо не спира везните, неприятности за скорпиона

viber icon


Овен

Време за добри начинания

Тези дни са много добри за Овните, особено за родените през март. Ще имате успехи, които ще ви върнат самочувствието и ще ви помогнат да се приемете като хора на високо професионално равнище. В понеделник и сряда повечето от вас ще трябва бързо да приключат задачите си. В четвъртък и петък на априлските Овни ще се наложи да са по-внимателни с думите. Бъдете прецизни при изпълнението на поетите задължения. Очаква се да вземете решение по пътуване в страната, а при някои - и в чужбина. Очакват ви добри пари. Повечето от вас ще могат да преразгледат плановете си за инвестиции. Не пропускайте добрите и достъпни шансове в деловата си дейност и в личния живот. Ще получите приятен подарък. Априлските Овни да се пазят от скандал, защото може да повлияе зле на бизнеса им. Периодът е доста решителен за всички, трябва да сте по-категорични при вземането на решения.

Телец

Бъдете последователни

Това, което се случва през тези дни, ще ви затрудни. Няма да ви е леко и при решаването на спорове, а ще имате такива в работата, към които ще трябва да подходите внимателно. На родените през май се налага да обърнат внимание на кореспонденцията си, защото има опасност да пропуснат важна оферта. Родените през април ще изгарят от желание да пътуват. Почивайте, това е важно за вас. Априлските Телци ще имат проблеми в дома си, което ще стане причина да позабавят оправянето на неща, които са предвиждали за този период. Във вторник и сряда преценете едно предложение към вас, което не е толкова добро. Премислете го добре, не бързайте да давате отговор. Любовта ще изстиска доста нерви от мнозина от вас. Ще имате проблеми с младо момиче или с млада много близка жена. В петък на среща с приятели и колеги ще ви се отпусне сърцето. При вземането на решения бъдете последователни.

Близнаци

Измъквате се от неприятна ситуация

Родените в периода 1-11 юни ще могат през тези седем дни да се измъкнат от неприятна ситуация. Това ще им даде възможност да продължат уверено напред. Преди вземането на решение ще трябва да премисляте много, особено ако то е свързано с инвестиция или покупка на дом или офис. В понеделник, сряда и четвъртък ще се наложи да се срещнете с хора, които са от значение за вас и за бизнеса ви. Родените през май ще имат доста възможности да разширят дейността си. Във вторник бъдете по-внимателни с началника си или с висшестояща личност. Родените през периода 12-20 юни ще се разочароват от близки хора. Ще се наложи да се примирите с някаква загуба. Ще имате голямо желание да се изолирате за ден-два от обкръжението си. През тези дни бъдете нащрек за имуществото си. Една любовна история ще изнерви мнозина от младите представители на знака. Това обаче не бива да ви отчайва.

Рак

Спестете си обещания

Доста напрегнати, но и доста добри дни идват за повечето Раци. Трябва да сте внимателни с приказките, не прибързвайте с оценки или квалификации. Бъдете пестеливи на обещания. С внимателно наблюдаване на околните и дипломация ще можете да решите проблемите си. През цялата седмица ще имате голямо напрежение. Може би по-спокоен ден ще е сряда. Внимавайте какво и къде подписвате. Не се доверявайте на обещания на хора, особено ако не ги познавате добре. Тези от вас, които са родени през юни или са в лична година 8, ще имат успехи и ще се радват на авторитетни признания. Професионализмът ви ще се оцени по достойнство. Планирайте нещата си, за да не действате хаотично. Ако успеете да се мобилизирате, периодът ще ви донесе доста успехи. Внимателно следете здравето на близък човек. Ако пътувате сега, ще е за добро. В личния си живот ще се замислите върху нова връзка, която не е полезна за вас.

Лъв

Трудности, но и признание

През този период ще проведете много важни разговори, които ще ви помогнат да стъпите здраво на земята. Не бива да пропускате нито един шанс покрай вас. Родените през август трябва да обърнат внимание на поведението на дете, което се опитва да им се наложи. Трябва да се запасите с търпение, за да стигнете до целта, която сте си поставили. Нейните съвети са ви помагали да се измъквате не веднъж от неприятности. Бъдете много внимателни в отношенията си с Близнаци и Скорпион. В сряда и четвъртък се пазете от емоционални действия. Имате възможности за материални придобивки, както и да уредите документи за нова работа или за по-продължителен престой в чужбина. Повечето от родените през юли ще се радват на признание. Бъдете предпазливи в личния си живот и не започвайте извънбрачна връзка. Може да ви оплете в неприятна интрига и да ви създаде купища проблеми, особено ако сте обвързани.

Дева

Разнообразни и добри дни

Много разнообразни и много добри дни за Девите. Ще имате добра възможност да се доберете до информация, която ще ви помогне да решите свой тежък делови проблем. В сряда и петък бъдете много внимателни при решаването на въпрос, свързан с промени в дейността ви. Повече от Девите ще имат добри възможности за професионален пробив. Жизненият ви тонус ще е добър. Не рискувайте с престоя си на силно слънце. На родените през август ще се наложи да решават спешно битов проблем. Родените през септември ще имат изключителни възможности за растеж в кариерата си. Очакват ги печалби. Имате желание за пътуване, но бъдете много внимателни, особено ако се каните да пътувате извън страната. От децата си очаквайте радостни събития. В дома ви ще се настани доброто настроение и ако нещо го помрачи, то ще е плод на вашата дребнавост. Вие сте прецизни, но това не бива да стига маниакални размери.

Везни

Нищо не ви спира

Имате големи шансове да докажете какво можете и да получите значимо професионално признание. Към края на периода ще имате приятна покана за гостуване, комбинирана с кратко пътуване. Във вторник и сряда обърнете по-голямо внимание на документацията си и на проблем, който сте отлагали дълго, но повече не можете. Родените през септември имат възможност да помислят върху промените в дома си, които обмислят отдавна. Предстоят промени и в деловата ви дейност. Важен разговор в понеделник ще ви изправи пред необходимостта от решение по отговорна сделка или проект. Родените през октомври ще правят промени в офиса си, а може и да подменят хора в екипа си. В четвъртък и петък ще имате приятни изненади в дома си. Везните ще могат да направят по-големи покупки за дома си, които са били отлагани. Много от вас ще решат проблеми в личния си живот.

Скорпион

Задават се неприятности

За родените през ноември тези дни ще са трудни. Много от задачите, които мислехте за приключени, пак ви създават проблеми. Някои от родените през октомври вероятно ще привършат решаването на имотен въпрос, който се влачи отдавна. Ноемврийските Скорпиони във вторник и петък ще имат неприятни разговори. Трябва да се съобразят със съветите на колегите си, ако не искат да си навлекат по-сериозни проблеми. Няма да им бъде лесно да вземат и решение за избягване на загуба. В понеделник бъдете внимателни в разговор за предстоящото развитие на кариерата им. Ноемврийските Скорпиони могат да се изправят пред неочакван материален проблем, който ще ги прати в неизгодна позиция. Дамите ще могат да решават проблемите си по-сполучливо. Бъдете предпазливи при пътувания. Обърнете внимание на здравето си, особено на хронично заболяване, което упорито напомня напоследък за себе си.Стрелец

Не си позволявайте мързел

Очакват ви много натоварени дни. Ако се отпуснете, ще имате проблеми. Мързелът не се прощава. Ноемврийските Стрелци ще се колебаят за нещо около дома си. Трябва да се посъветвате с близките си или с майстори, ако не искате да загубите. Родените през декември ще са много пробивни и ще реализират всичко запланувано. Трябва да поставите под строг контрол деловата си дейност, особено ако управлявате собствен бизнес. Не се доверявайте напълно на подчинените си. Много от вас са пред положителни промени. В почивните дни е добре да излизате сред природата. В сряда, четвъртък и петък ще решите важни неща, които ще ви утвърдят професионално. Ще имате материална победа. В личния живот също може да очаквате приятни обрати. Предстои ви среща с колеги и приятели. Някакво веселие ще изпълни душата ви с удоволствие. Ще се възобнови старо приятелство.Козирог

Бъдете готови на компромиси

Ставате все по-настоятелни по въпроси, които се отнасят до деловата ви дейност. Чувствате се стабилни и това ви прави по-решителни. Родените през декември да са предпазливи в приказките си. Нещо неприятно може да им причини загуба и раздяла с приятели. Родените през януари ще се покажат като много добри професионалисти. Във вторник бъдете внимателни, денят ви е кармичен, нищо което става, няма да е случайно. Ако сте прибързани, може да направите много грешки или да тръгнете в невярна посока. Не слугувайте на ината си. Трябва да сте готови на компромиси, особено ако сте родени през декември. При жените декемврийски Козирози може да има различни по характер изненади. Трябва да запазят спокойствие. Обърнете внимание на документацията си, може неочаквано да лъсне злоупотреба. Няма да е добре за дейността ви. Има вероятност за здравословен проблем с дете.Водолей

Слушайте и мислете

Бъдете много внимателни и етични с колегите си. Това е важно условие да потръгнат работите ви. Не подценявайте конкурентите си. Ако допуснете това, ще загубите. Повечето от вас ще имат възможности да пътуват. Трябва да сте много мобилизирани в сряда и четвъртък, когато на срещи ще водите важни делови разговори. Не вземайте първи думата, изслушайте по-напред събеседниците си. През тази седмица ще можете да обмислите етапите за осъществяване на плановете си. Ще имате възможности да подпишете договор за съвместна работа с партньор от чужбина. Родените през февруари може да забуксуват при изпълнението на някои задачи, но това не бива да ги плаши. Всичко ще се оправи. Родените през януари ще могат да започнат разширяване на дейността си или съвсем нова дейност. Всички промени при Водолеите през този период са за добро. Една неочаквана среща ще накара мнозина от вас да полетят от щастие.Риби

Усилия, насочени в бизнеса

През тези дни ще решите въпрос, свързан с образованието или преквалификацията ви. Добре е да помислите за кратко ваканционно задгранично пътуване, което ще ви освежи. За мнозина дните са динамични и делови. Ще се изискват усилия от ваша страна, за да поддържате нивото на бизнеса си. В понеделник и вторник неприятни срещи ще ви развалят настроението. Трудно ще преглътнете измама от ваши подчинени, но няма да сте много изненадани. Това налага да направите промени в екипа си. Направете жестове към хората, които уважавате. През тази седмица вероятно ще се наложи да проведете важен разговор с висшестояща личност. Внимавайте в думите и не искайте повече от това, което ви се полага. Ще имате проблеми с близък човек и ще ги решите с усилие на волята. Родените през февруари да помислят повече за здравето си. Не бива да се преуморяват.

Източник: "Сега"
Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?