Следвайте ни

Знак от небето: Ивана разкри защо вече не работи на Коледа

viber icon

Един от най-ярките коледни спомени на певицата на народа Ивана датира отпреди повече от 10 години. След една мразовита нощ и инцидент на 24-и срещу 25-и декември, звездата се е зарекла да не работи по коледните празници.

 "Преди години се бяхме събрали в Айтос. Станахме от масата и тръгнахме по стария път към Стара Загора за участие със Стояна и Славчо. Валеше сняг и имаше преспи. Участието ще е било към 1 ч през нощта. По пътя падна едно дърво. Бяхме с джип, опитахме се да минем през нивите отстрани... И нищо не става по никакъв начин.

В 00:01 ч, като по чудо, дойде голяма машина и избута дървото. Явно трябваше да се случи точно на 25-и. Сякаш Бог ни подсказваше, че не трябва да работим. Ние не мислихме тогава за парите, а за отговорността, защото сме поели ангажимент. Оттогава съм се зарекла на 24-и да не поемам ангажимент, рядко го правя и на 25-и декември.“, сподели пред "Монитор" изпълнителката на "Кажи едно "Обичам те".

По традиция на празниците Ивана се събира с близките си в своя дом в Пловдив.

"И си го пожелавам все същото нещо. Да ставаме все повече и повече на Бъдни вечер. Събираме се у нас заедно с майка ми и баща ми. Спазваме абсолютно традицията за постните ястия, за тихия разговор, за прекадяването на трапезата, за молитвата, която е по-скоро като благодарност. И другото е просто музика. Винаги Бъдни вечер е малко тъжно. На другия ден вече се събираме и с приятели, може и навън. Тази година обаче вероятно ще си останем вкъщи“, разказа още тя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?