3906

Знаете ли коя зодия е бракът ви?

Разберете коя зодия е бракът ви? Да, няма грешка, датата на сватбата ви показва не само коя зодия ще влияе върху връзката ви, но и дали съюзът ви ще е успешен.


Сватбеният ден поставя началото на нов живот, за някои вълнуващ, за други не толкова, но така или иначе задава други правила и други приоритети. Но и тук можем да се доверим на астрологията. Денят, в който се вричате във вечна вярност, има „рождена дата“ и тя неизбежно влияе. Разбира се, когато избираме сватбения си ден, не мислим за зодията, под която даваме клетвата си за вечна вярност, а за тоалетите, украсата, ресторанта, гостите… Но защо пък да не проверите кои зодии се оказват благотворни за една връзка, или пък да „сверите часовника“ и да разберете, ако вече сте в брак, как „рождената дата“ ви е повлияла.  


ОВЕН 21.03 -19.04
Двойките, които сключват брак в този период, установяват, че той е пълен със страст и емоции, и то не само в спалнята. Предизвиквате се взаимно да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нови неща, които превръщат всеки ден в приключение, стремите се и да бъдете по-добри хора. Браковете в Овен се характеризират с голяма решителност, те не са пълни с недоволство и обвинения.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 20.05
Сватбите в месеца на Телец раждат някои от съюзите с най-голяма близост. Рядко имате проблеми във връзката, които да не могат да се коригират, и не се обсебвате от идеята за перфектния брак, а се опитва те да направите перфектен своя собствен. Този брак е изграден върху стабилна основа. С други думи, нищо и никой не може да го разруши, защото се доверявате един на друг повече, отколкото на останалите. Обмисляте всичко, когато решавате проблем, и предприемате следващите стъпки заедно като един отбор.

 
БЛИЗНАЦИ 21.05 - 21.06
Браковете в периода на Близнаци са запазени за двойките, които са толкова близки, че дори приличат на един и същ човек. Бракът работи най-добре, когато можете да сте приятели и любовници, но женените в този период остават приятели за цял живот. Тези съюзи са изпълнени с вълнение и изненади – две неща, които непрекъснато се опитвате да включите в живота си, а по този начин никога няма да има и един скучен ден.

 
РАК 22.06 - 22.07
Сватба в тази зодия означава, че най-вероятно ще имате по-традиционен брак. Но това не означава, че той ще бъде скучен и предсказуем, а по-скоро, че ще е изграден върху любов и ангажираност. Вие сте зависими един от друг за всичко, включително и за вдъхновяващите разговори, които ви помагат, когато се чувствате потиснати. Въпреки че е вярно, че бракосъчетанията в сезона на Рака могат да доведат до много променливо настроение и чувствителност, това е защото искате бракът ви да бъде съвършен. 

ЛЪВ 23.07 - 23.08
Браковете в сезона на Лъва често са изключително вълнуващи. Тези двойки са известни не само заради красивия си дом и еднаквия вкус към облеклото, но и заради силната си връзка. Двамата непрекъснато флиртувате помежду си и всеки ден е като меден месец. Можете да сте сигурни, че никога няма да липсва драма в отношенията ви – такава, която само вие ще разберете. Добре знаете, че бракът няма да бъде съвършен, но винаги ще се стремите да бъде по-силен.

 

ДЕВА 24.08 - 23.09
Това е периодът, в който шансът за стабилен брак е най-голям. Можете да направите умен избор за развитието на вашата връзка. Оценявате здравословната връзка с партньора си, която обикновено включва и доза време, прекарано в усамотение. Двойките, женени в сезона на Девата, често имат толкова силен брак, защото преди всичко друго са много близки приятели.

 

ВЕЗНИ 24.09 -  23.10
В този сезон брачните съюзи са перфектни, без дори партньорите да се стремят към това. Те винаги намират време един за друг, във въздуха постоянно  се носи чувство за романтика, когато са заедно. Тези двойки не обичат да афишират любовта си, но това не означава, че тя не съществува – тъкмо обратното, пише rozali.com.

СКОРПИОН 24.10 - 22.11
Ако бракът в периода на Скорпиона трябва да се опише само с една дума, това би било „наелектризиращ“. Любовта и страстта, които имате един към друг, са безгранични. Обвързвате се много сериозно, което прави съюза ви един от най-лоялните и верни. Тези бракове са много интензивни, в това няма съмнение, и макар да се обичате толкова силно, връзката е изградена на любов и омраза.

 
 
СТРЕЛЕЦ 23.11- 21.12
Бракът в този период означава, че животът никога няма да бъде скучен. Когато се ожените в този период, е почти гарантирано, че съюзът ви ще бъде изпълнен с приключения и вълнение, които идеално ще допълват любовта и топлината помежду ви. Разбира се, ще има и спънки по пътя, както при всеки брак, но винаги ще се опитвате да научите по нещо от тях и да извлечете максимума от живота. Вие мислите един за друг като най-добри приятели, които понякога спорят и не са съгласни, но винаги помежду им има любов.

 

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Сключването на брак в сезона на Козирога означава, че той ще бъде успешен. И двамата сте толкова фокусирани в щастието на другия, че би било невъзможно да мислите за връзката ви като нещо неуспешно. Готови сте да дадете всичко от себе си. Не афиширате любов и привързаност, но това не означава, че нея я няма или сексът не е страхотен.

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02
Има „правила за брак“, но има и „правила за брак в сезона на Водолей“. Единственото нещо, което мразите повече, отколкото мнението на другите хора за брака ви, е да следвате правилата. Вие сте повече от партньори – вие сте най-добри приятели. Искате да имате уникален брак, защото това означава, че можете да опитате някои по-ексцентрични подходи към семейството, любовта и секса, както и към справянето с проблемите.

 

РИБИ 20.02 - 20.03
Бракът ви изглежда като романтичен филм, където всичко върви добре. Вие сте безумно влюбени, но може да се каже и че сте сродни души. Винаги се опитвате да добавите романтика в ежедневието си, независимо дали това означава закуска в леглото, или просто изразяване на любовта един към друг. Определено има и любопитство в брака ви, което означава, че търсите нови неща – един за друг и за околния свят.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?