1553

Змийско гнездо в "Игри на волята": Зрителите нападнаха Жени заради Илина СНИМКИ

Отпадането от „Игри на волята“ на Илина остави тъжни и гневни едновременно, множество зрители, които симпатизираха на момичето. Много от тях коментират, че в основата на това тя да отиде елиминации стои отново Жени Джаферович. С неубедителните си аргументи тя я прати на битка, която се оказа последна за нея.

Аз съм човек, който мисли стратегически и разбира се, че ще направя коалиция с която да стигна напред и да не съм номинирана. Чувствам се прецакана заради някой, който после ми вика за егото и взимала съм думата.

Първо съм капитан, второ ми гласуваха доверие, че имам най-много опит и накрая това се оказа аргумент да тръгнат срещу мен. Така се обоснова тя и разкри донякъде тактиката си в играта.

Тактиката й не впечатли зрителите, тъй като всичко се развива пред очите им и ясно се вижда кой с какви средства се бори за да остане в играта.

Добър, достоен и възпитан човек. Точно затова си тръгна първа. Няма място в змийското кълбо.

На мен ми допадна, че на съвета им каза истини в очите и Джаферката започна да гледа стреснато
Кофти, че й дадоха тежка игра , онази гневната сега ще се мятка, а на сценаристите това им трябва

Прави впечатление на възпитано момиче, с морални ценности. Запази своята индивидуалност и идентичност, без да се натрапва. Философски прие номинацията си, бори се смело и с достойнство си тръгна. Прие го без драми, нерви и куп други нелицеприятни неща. Затова заслужава уважение.

Отпадна, защото не се кланяше на госпожа Ж, както и защото си пере дрехите, за разлика от останалите   Тя така и нямаше да оцелее в змийското гнездо на госпожа Ж., защото и дрехите и сърцето ѝ са чисти!

Много добро впечатление направи. Явно на Джеферович и кученца не им хареса това , че някой иска да е чистоплътен макар и в тези условия. Беше по – достойна от много други , които не приеха с достойнство номинацията визирам ония питбул Виктория , която за съжаление остана, за да дразни 

Младата дама се включи в коментарите, за да благодари на зрителите за оценките за нейното представяне.

Благодаря на всички за толкова милите думи! Щастлива съм, че бях оценена от зрителите, по-голяма награда от това няма!   Пожелавам здраве, щастие и успех на всички.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Никога

Никога

12.09.2022 | 08:33

не съм гледала тази боза и няма да го направя, но жената на оня измислен футболист е гнусна и нагла, както и той самият. Отврат.

Отговори
1 0
Войник

Войник

11.09.2022 | 18:37

Дайте им по един меч и да се почват . Който оцелее е шампион. За седмица ще свърши и няма да ни тормозят.

Отговори
3 0
Задължително

Задължително

11.09.2022 | 18:35

Контра са всеки сайт за обвини да пише за тези игри и шоу програми , който ги гледа знае какво става , задругите който не гледат не ни интересува.

Отговори
4 0
Тв критик

Тв критик

11.09.2022 | 18:05

Сега тези сега се гледат от къщи и се кефят на глупостите който с правили там.

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?