Следвайте ни

Злото не идва само: Нещо ужасно се случи със Слави Трифонов

viber icon

Злото никога не идва само - след лошото финансово състояние, в което изпадна телевизия 7/8, долетя нова неприятна вест. Крадци са обрали софийския мезонет на Слави Трифонов на правителствения булевард “България”. Крими инцидентът се е състоял късно вечерта на 5 септември. Слави не бил в дома си във вечрта на обира, за негови съседи разказаха, че той не обитава жилището повече от година и половина и то е обявено за продан за сумата от близо 3,8 милиона лева, пише “Уикенд”.

Крадците са проникнали в апартамента на Слави през входната врата на жилищната кооперация, възползвайки се от факта, че е било първият от трите почивни дни и почти всички живущи в баровския блок са отсъствали. Не е работил и ресторант в съседство до кооперацията. От записи на охранителни камери в района ставало ясно, че крадците са трима. Техните лица обаче не могли да бъдат различени, тъй като били с маски на главите, твърдят съседите на Трифонов.

Самият Слави даже не е пристигнал лично, за да направи оглед на ограбеното жилище, а след позвъняването от частния СОТ изпратил своя представителка от офиса на “Седем осми”. Все още не е изяснено как нинжджите са успели да преодолеят СОТ защитата и секретната брава на мезонета. Те са тършували близо 20 минути в просторния апартамент на гологлавия шоумен. Апашите са си тръгнали с гломя плячка – задигнали парфюми, скъпи дрехи, някои ценни вещи, но не и пари в брой и бижута.

Представител на СДВР коментира пред изданието, че няма постъпила жалба за обир в дома на Слави Трифонов. Негови съседи също свидетелстват, че полиция не е била повикана. Предположенията им са, че Слави не е искал да вдига много шум и да попада по този начин в новините. Трифонов се опасявал, че от МВР ще направят снимки на ограбения му апартамент и ще ги изтипосват в медиите, за да покажат в какъв лукс се шири новоизлюпеният политик.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Льольо

Льольо

20.09.2020 | 12:13

Годжи закъсал с фирмите и парите, Слави с телевизията, апартамента и парите.Ред е на БАЛЪЦИТЕ интилигентните и умните да го изберат и да му оправят положението, а той да се плези с големия език!

Отговори
3 2
Рейгън

Рейгън

20.09.2020 | 10:36

Абе, аз му строих тъй наречения мезонет през 2006-2007 съвсем нормален 3 стаен апартамент

Отговори
2 1
Маринела

Маринела

20.09.2020 | 10:14

Абе тази най голяма мутра, бълха я ухапала...

Отговори
3 3
Аристотел

Аристотел

20.09.2020 | 04:57

Хм... така значи, влизат умни крадци преодолявайки интелигентни системи за защита и не пипат парите и бижутата.... а таканкааа. Взехте ни за мезе и ни обърнахте на идиоти! Прендели смотани!

Отговори
6 2
Mist

Mist

19.09.2020 | 23:08

На "правителственият бул.България"...смешници.

Отговори
9 2
Валентин ангелов

Валентин ангелов

19.09.2020 | 12:28

Да сте му драснали и клечката.

Отговори
11 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?