Следвайте ни

Злост в поп фолка: Eмилия се черви като ученичка за развода на Башур

viber icon

Недоброжелатели принудиха Емилия да се обяснява като ученичка за развода на бизнесмена Жорж Башур. Поп фолк певицата винаги е твърдяла, че с любимия й са родени един за друг и затова са се срещнали. "Понякога си мисля, че Господ просто събира двама души. Не знам дали той ме намери или аз него. Познавахме се просто като певицата и бизнесмена. Оказа се, че винаги сме имали привличане, някакъв таен копнеж помежду ни. И мълчаливо всеки си е таял усещания и чувства, докато се събрахме", сподели в интервю за "Телеграф" изпълнителката.

Въпреки идилията им, тя не може да се отърве от едни и същи обвинения, отправени от недоброжелателите, а именно, че е развела бизнесмена. "Май цял живот в това съм обвинявана! Ако някой ми каже, че жена или мъж може да ни раздели в момента, няма как да повярвам. Ако един ден ние не се разбираме и нещо се разклати в нашата връзка, не мисля, че жена или мъж ще е причината за това", категорична е звездата, която преди години разведе и колежката си Анелия с Коко Динев, но пък с него имат игра още преди това.

Голямата страст между тях се развихрила сред природата, издава още певицата. "Жорж има много хубаво ловно стопанство край София. Там ни се случиха най-хубавите неща – сред природата ми предложи да се оженим, там ни беше годежът. Бяхме с няколко най-близки приятели и той ми каза: „Обичам те! Довери ми се и всичко ще бъде наред“. Аз всъщност чаках години наред тези думи някой да ми ги каже истински", емоционална е екс-блондинката.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Н. Н

Н. Н

19.02.2021 | 18:15

Бъдете здрави и се обичайте! Нека бъдем по-добри и да свършва тази пандемия.

Отговори
9 8
Lili

Lili

19.02.2021 | 17:50

Честната Емилия защо ме се ожени за някой обикновен и ограничен човечец като Нева взе милиардер

Отговори
14 3
Божия справедливост!

Божия справедливост!

19.02.2021 | 16:14

Скоро прочетох един разказ!!! Там една жена като емилия"щастлива",когато Господ й го връща претъпкано!!!!. А той просто си гледа и връща....и няма ако някой мъж ако някоя жена....така шибва през лицето....така ти свива сърцето.....но той е този строг но справедлив.....той Башур си полечи една "телеграма"....но не е последна....сега или скоро ще дойдат Емилините....Амин дай Боже справедливост от твоята....не от нашата.... Горката глупава жена......

Отговори
15 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай